Κατσούλης: Αυτή μάλιστα, είναι ωραία σπόντα για Σπυροπούλου

09.10.2014
Για την Κων/να Σπυροπούλου λίγο η πολύ έχουν πει το μακρύ ή το κοντό τους. Έχουν πετάξει τη μεγάλη ή μικρή σπόντα, έχουν εκτοξεύσει το «καρφί» ή την ταβανόπροκα.

Ωστόσο, το βραβείο της «καλύτερης σπόντας για Σπυροπούλου» το παίρνει με δόξες και τιμές ο Κρατερός Κατσούλης! Ο μεγάλος αντίπαλος της μικρής ξανθιάς, ο άνθρωπος που μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου έκαναν την «πριγκίπισσα» του Alpha να χάσει ύπνο, ψυχραιμία, και... τηλεθεατές, μιλά για εκείνη, αλλά δε μιλά.

Την «αδειάζει» με τέτοια μαεστρία που η ίδια δε μπορεί να πει το παραμικρό, αφού δεν αναφέρεται καν στην αφεντιά της. Ο Κρατερός πέρα από καλός ηθοποιός είναι κι ένας έξυπνος άνθρωπος με εμπειρία στα πράγματα. Κι έτσι, στην τελευταία του συνέντευξη στο TV Έθνος «περιποιήθηκε» τη μικρή ξανθιά του Alpha με απίστευτη μαεστρία.

«Το γεγονός ότι και εγώ και η Κατερίνα είμαστε ευγενείς και άνθρωποι χαμηλών τόνων δεν είναι κάτι που γίνεται από επιλογή ή προμελετημένα. Αυτή είναι η φυσική μας κατάσταση, πώς να το πω... Έτσι είμαστε εμείς. Έτσι έχουμε μεγαλώσει, έτσι ζούμε, έτσι προσπαθούμε να μεγαλώσουμε και το παιδί μας» δήλωσε

Και συνέχισε: «Το να είναι κανείς ιδιαίτερα προκλητικός ή εκκεντρικός στην τηλεόραση ποιον αφορά; Σε κανονικούς ανθρώπους δεν απευθυνόμαστε; Εμείς ανέκαθεν προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας σε θετικό, ήρεμο κλίμα. Μακριά από μας οι αλαζονικές συμπεριφορές και η έπαρση!»

Και όχι δε σταματά. Έρχεται να... αποτελειώσει τη Σπυροούλου με την παρακάτω ατάκα! «Αν έχει έρθει η εποχή που ο κόσμος δίνει σφαλιάρα στο δήθεν, τάχα μου και στην αλαζονεία, πραγματικά χαίρομαι. Όμως, σου επαναλαμβάνω, όλα αυτά ποτέ δεν με ενδιέφεραν» είπε. Και απλά... respect!!!!