Τα «παιξε» η Τσιμτσιλή: Φόρεσε διαφορετικά παπούτσια!

10.10.2014
Ποιος ήταν ο μεγάλος μας εφιάλτης όταν πηγαίναμε σχολείο; Να μη βγούμε από το σπίτι με παντόφλες ή με διαφορετικά παπούτσια και μας κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά.

Και ο «εφιάλτης» αυτός βρήκε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ως φαίνεται διασκέδασε τόσο πολύ που έβαλε διαφορετικά παπούτσια, που ενημέρωσε όλο το ντουνιά! Το πρωί ή καλύτερα τα άγρια χαράματα της Παρασκευής (10/10) η παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι της, αλλά συμφορά δεν κατάλαβε ότι έβαλε δύο διαφορετικά αθλητικά παπούτσια.

Το αντιλήφθηκε πολύ αργότερα, οπότε «έσκασε» μύτη στο πλατό του Alpha με την εμφάνιση αυτή, που σίγουρα προκάλεσε το γέλιο όλων. Στη συνέχεια, η Σταματίνα φωτογράφησε τη γκάφα της και «ανέβασε» σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Για να δούμε κι εμείς ότι τέτοια παθήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

«Όταν φεύγεις χαράματα από το σπίτι ...τα λάθη επιτρέπονται» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τις φωτογραφίες. Επίσης, να πούμε ότι όταν δουλεύεις από το πρωί ίσα με το βράδυ κι έχεις δύο μωρά παιδιά, επιτρέπεται να έχεις λίγο μαύρα από τη βρώμα παπούτσια. Πού χρόνος για μπουγάδα; Επίσης, να σχολιάσουμε πώς αν και φεύγει χαράματα από το σπίτι η Σταματίνα... το (εκρηκτικό) μπούστο, μπούστο το οποίο φροντίζει να αναδεικνύει ακόμη και με φόρμες!