Ελένη: Λεπτομέρειες από το "άγριο" επεισόδιο με τον μπάτλερ

10.10.2014
Περισσότερες λεπτομέρειες από το «θερμό» επεισόδιο που είχε το απόγευμα της Πέμπτης (9/10) η Ελένη Μενεγάκη με τον μπάτλερ της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Το Λενιώ, που λες, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Φιλιππινέζο της και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, την οποία κάλεσε ο σεκιούριτι της έπαυλης των Μελισσίων. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση έγινε στις 18:40 από τον υπάλληλο, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στην έπαυλη της Μενεγάκη, προχώρησαν στην καταγραφή του περιστατικού ως φραστικό επεισόδιο!

Ο μεγάλος τσακωμός ως φαίνεται, είχε να κάνει με κάποιου είδους συμβόλαιο ή συμφωνητικό που αφορούσε στη μεταξύ τους συνεργασία. Οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν και η συζήτηση κατέληξε σε διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα η Ελένη να ζητήσει από τους ανθρώπους της ιδιωτικής της ασφάλειας να καλέσουν την Αστυνομία. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ο μπάτλερ ακόμη και όταν ήρθε η αστυνομία, συνέχιζε να μιλάει με πολύ άσχημο τρόπο στην αφεντικίνα του.

Τότε, οι αστυνομικοί επενέβησαν, δίνοντας τέλος στο επεισόδιο, ενώ ο ασιατικής καταγωγής μπάτλερ αποχώρησε με ταξί όπου μέσα σε αυτό τον περίμενε μία νεαρής ηλικίας γυναίκα. Έξω από την έπαυλη μαζευτήκαν δημοσιογράφοι, στους οποίους ο μπάτλερ δήλωσε λακωνικά ότι η δουλειά του εκεί (εννοώντας το σπίτι) τελείωσε. Να πούμε ότι εκείνος πρόσφερε χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη Μενεγάκη, ενώ μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν υπέβαλε μηνύσεις.

Θα μου πεις, αρκετές μηνύσεις και αγωγές έχει το Λενιώ στην πλάτη της με τον Γιάννη Λάτσιο, να φορτωθεί ακόμη μία από τον Φιλιππινέζο της;