Έξαλλη η Σκορδά: ούρλιαζε για το τρίτο πρόσωπο!

10.10.2014
Πριν λίγες μέρες και με αφορμή μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό είχε τονίσει ότι οικογένεια για τα παιδιά είναι μόνο ο πατέρας τους.

Μάλιστα, η Φαίη ήτο σταθερή στις απόψεις της, που τις λες, όμως και συντηρητικές! Και κοίτα να δεις που η σύζυγος Γιώργου Λιάγκα θα μας βγει συντηρητική, αφού το πρωί της Πέμπτης (9/10) έγινε έξαλλη με τον καλεσμένο τους, Σωτήρη Πολύζο και τις παρά-προχωρημένες απόψεις του για το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

Ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση είπε ότι «δεν ξέρει τι χάνει όποιος δεν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο»! Και η ατάκα αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει την «έκρηξη» της Φαίης.

«Είναι ωραίο να είσαι τρίτο πρόσωπο; Γιατί είναι ωραίο; Είσαι πάντα ο δεύτερος, είσαι πάντα ο κρυφός. Είναι ωραίο το τρίτο; Το παράπλευρο; Η κοροϊδία; Το ψέμα;» φώναζε έξαλλη η παρουσιάστρια. Και συνέχισε πάντα έξω φρενών: «Η ζωή είναι ένας κύκλος κι ό, τι κάνεις θα σου έρθει. Θα την πατήσεις άγρια. Και μια μέρα μπορεί να ερωτευτείς τρελά και θα την πατήσεις».