Έλεος: Ο Γεωργαντάς αντιγράφει στην ψύχρα το Ουγγατσάλενς!

20.11.2014
«Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα είχε γεμίσει όλη η χώρα», αλλά ευτυχώς δεν είναι γιατί έτσι θα είχαμε γεμίσει με... Θέμη Γεωργαντά.

Τρίβαμε ξανά και ξανά τα μάτια μας όταν είδαμε τη νέα ενότητα του Πρωινού με τον Γεωργαντά, ο οποίος βαρέθηκε να κάνει τη... γλάστρα στο πάνελ και είπε να σηκωθεί και να κάνει τον... Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι τέρας ευφυΐας για να καταλάβεις ότι η νέα στήλη του Γεωργαντά την οποία συνεχάρη θερμά ο Γιώργος Λιάγκας, είναι σκέτη αντιγραφή του Ούγγατσαλενς.

Αλλά εντάξει, στο Πρωινό η έμπνευση τους «κάλπασε» και ο Γεωργαντάς δεν θα χρειαστεί να πλύνει πόδια, να κάνει πεντικιούρ ή να λούσει τον καλεσμένο του. Η ενότητα λέγεται «καθρέφτης» και απέναντι σε αυτόν, βάζει τον καλεσμένο του, ο οποίος καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του ζηλιάρη παρουσιαστή.

Ας πούμε, πρώτος καλεσμένος ήταν ο Stan και οι ερωτήσεις που του έκανε ακόμη ο τρόπος ήταν σκέτη αντιγραφή του Ουγγαρέζου. Και μετά φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που λέει ότι τον αντιγράφουν και τους έκανε να αλλάξουν πράγματα στην εκπομπή τους!