Ελένη: "Αδειάζει" τον Λιάγκα στον "αέρα" της εκπομπής της

20.11.2014
Η Ελένη Μενεγάκη δε μας έχει συνηθίσει να αναφέρεται σε σχόλια ή δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια. Σπάνια θα προχωρήσει σε κάποια διάψευση ή σχολιασμό και πιο σπάνια θα "αδειάσει" και μάλιστα ονομαστικά κάποιον που αναφέρθηκε σε εκείνη.

Και για το λόγο αυτό, μας προκάλεσε εντύπωση όταν το μεσημέρι της Πέμπτης (20/11) "άδειασε" τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα που έπαιξε στο Πρωινό πριν δύο μέρες, όπου υποστήριζαν ότι εκείνη απαγόρευσε να υπάρχουν κάμερες άλλων καναλιών στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα παρουσιάσει σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, επειδή θέλει να αποφύγει ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη της.

Το επίμαχο θέμα του "αποκλεισμού" το άκουσε η μητέρα της και όπως είπε η ίδια η Ελένη, τη ρώτησε αν ισχύει. Έτσι και με αφορμή αυτό, προχώρησε στην κατηγορηματική διάψευση, ενώ εννοείται ότι πουθενά δεν ανέφερε ότι ο αποκλεισμός θα γινόταν με αφορμή την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

«Αυτή είναι μια γιορτή του Golden Hall. Δεν θέλουμε να την κλειδώσουμε. Δεν είναι ότι θέλω να κάνω τα γενέθλια στα παιδιά μου και δεν θέλω να έρθει κανείς. Είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο και φυσικά καλοδεχούμενα είναι όσα κανάλια θέλουν να έρθουν. Δεν είναι δική μου γιορτή. Έτσι λοιπόν επειδή πραγματικά το διάβασα από προχθές μέχρι σήμερα παντού και θυμήθηκα ότι το άκουσα στο Λιάγκα, δεν απαγόρευσα. Σας περιμένουμε επομένως με πολλή χαρά να ανάψουμε τα λαμπάκια» είπε χαρακτηριστικά.

Και μετά την... πανηγυρική διάψευση για τις φήμες που υποτίθεται ότι "σπέρνει" ο Λιάγκας, περιμένουμε την άμεση απάντηση του.