«Βόμβα»: Κόβεται η Τατιάνα;

24.11.2014
Σημαντικές και μεγάλες φαίνεται ότι θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες αναφορικά με το μέλλον της εκπομπής «ΜΙΑ» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το μέλλον της εκπομπής, που ξεκίνησε με προσδοκίες, αλλά φευ, έπεσε πάνω στην... εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη είναι αβέβαιο, αν και όπως όλα δείχνουν πάει για... κόψιμο! Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», την εκπομπή της Τατιάνας δε θα τη βρει η νέα χρόνιά, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι από 1/1 το 2015 δε θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού.

Βέβαια, η Στεφανίδου δεν θα έχει την ίδια τύχη με την εκπομπή της, αφού έχει συμβόλαιο με το Star και πρόκειται να αξιοποιηθεί στην απογευματινή ζώνη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μετακινηθεί πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με σκοπό να τονωθεί και το lead in που λαμβάνει το δελτίο.

Επίσης, δεν αποκλείεται η νέα εκπομπή να είναι περισσότερο ενημερωτική, αφού η απόπειρα της να το... ελαφρύνει λίγο και να ασχοληθεί περισσότερο με γυναικεία και Lifestyle θέματα, δεν πέτυχε. Πάντως, όποια κι αν είναι η απόφαση του καναλιού, φαίνεται ότι βρίσκει σύμφωνη και την παρουσιάστρια, η οποία εξαρχής είχε τους ενδοιασμούς της για τη μετακίνηση της στη μεσημεριανή ζώνη. Και δη απέναντι στη Μενεγάκη.