Μαρτάκης: Η απίστευτη κοτσάνα στο DWTS!

24.11.2014
Ο Κώστας Μαρτάκης εκεί στα backstage του DWTS, καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει. Γιατί ο όμορφος Κωστάκης όταν ανοίγει το στόμα του, ενίοτε πετάει... βατράχια!

Τι ξεστόμισε λες ο Τζον Τζον του show, όταν υποδέχτηκε τον Θάνο Πετρέλη, που χόρεψε το τραγούδι «You're the one that I love» από το Grease; Ότι η ταινία γυρίστηκε τη δεκαετία του50! Ντόινγκ! Μάς έστειλε με την κοτσάνα ο Μαρτάκης, που την επαναλάμβανε κιόλας, αφού ήταν σίγουρο το boy ότι τότε γυρίστηκε το movie.

«Σου πάει, John θα σε λέω από εδώ και πέρα» είπε με ενθουσιασμό στον Πετρέλη, διότι εκτός των άλλων ο Μαρτάκης βρήκε απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα σε Πετρέλη και Τραβόλτα! Και συνέχισε να μιλάει (και όχι να μασάει): «Η ταινία αυτή είχε γυριστεί στη δεκαετία του '50. Εύχομαι και η βαθμολογία να είναι έτσι, να φτάσουμε το 50»!!!

Δεν ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του ο Κώστας. Να ήθελε να κάνει παιγνιδάκι, ότι και καλά αφού η ταινία είναι του 50 να πάρει 5 δεκάρια από την επιτροπή και να πιάσει το 50; Και μόνο που έβαλε το μυαλουδάκι του σε τέτοιους συνειρμούς, δεν κουράστηκε;

Πάντως, για να μαθαίνει και ο Μαρτάκης, η θρυλική ταινία βγήκε στους κινηματογράφους το 1978. Κι επίσης, αν είχε γυριστεί το 50, ο... σωσίας του Πετρέλη (ο Τραβόλτα ντε) σήμερα θα έπρεπε να ήταν... 80 plus!