Έξαλλος ο Λιάγκας: Κάτω τα χέρια από την έγκυο Ελένη!

24.11.2014
Την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με παιδιά, αδελφό και Ματέο Παντζόπουλο στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εμπορικού κέντρου, όπου εκείνη άναψε το δέντρο, σχολίασαν στο Πρωινό.

Ωστόσο, εκεί που στάθηκαν περισσότερο ήταν στην έμμεση παραδοχή της Ελένης ότι είναι έγκυος, μετά την ερώτηση ρεπόρτερ. Μάλιστα, το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είχε ζητήσει προηγουμενως διακριτικά να μην τη ρωτήσουν, αλλά δεν ακούστηκε η επιθυμία της, έκανε άξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί μπορεί να τα σούρνει στο Λενιώ με κάθε ευκαιρία, όμως στο ζήτημα εγκυμοσύνης, είναι... ευαίσθητος. Άσε, που πέρυσι και η Φαίη Σκορδά ως εγκυμονούσα είχε τηρήσει την ίδια τακτική με τη Μενεγάκη.

Κι επειδή, ο Λιάγκας ξέρει ότι... στου κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί, υπερασπίστηκε με πάθος τη συμμαθήτρια του. «Δεν ξέρω ποιος έκανε την ερώτηση, αλλά ήταν φάουλ του δημοσιογράφου. Και μη μου πείτε για την πίεση που ασκεί ο αρχισυντάκτης, γιατί εδώ δεν ισχύει. Η Μενεγάκη δεν έχει αρνηθεί ποτέ ότι είναι έγκυος, ξέρει όλη η Ελλάδα πως είναι έγκυος, κάνει πλάκα στην εκπομπή της με αυτό» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση: «Μπορεί η Μενεγάκη να είναι μεγαλύτερη σταρ από τη Φαίη, αλλά και η Φαίη έτσι χειρίστηκε και τις δύο εγκυμοσύνες – το ξέρω, ήμουν κι εγώ εκεί. Είναι μεγάλο φάουλ του συναδέλφου, όταν εκείνη έχει πει πριν τρία δευτερόλεπτα “Θέλω να με σεβαστείτε” μετά της λέει αυτός “είσαι έγκυος;”. Κάτσε ρε φίλε, αφού στο λέει! Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι ιερό για κάθε γυναίκα και ειδικά για την Ελληνίδα, που έχει μια σχέση με τα παιδιά που μεγαλώνει. Είναι ιερό αυτό το θέμα και αφήνεις την έγκυο να το χειριστεί όπως θέλει. Δεν καταλαβαίνω, αφού τους λέει ότι θέλει να τη σεβαστούν και να μην της κάνουν τη συγκεκριμένη ερώτηση, γιατί ο άλλος πετάγεται και τη ρωτάει. Για ποιο “λαβράκι” μιλάμε τώρα; Το λέει η κοπέλα! Δεν λέει “Δεν είμαι έγκυος”. Κάτσε ρε γαμώτο...».