Τατιάνα: Το μήνυμα στους συνεργάτες ενώ οργιάζουν οι φήμες

24.11.2014
Οργιάζουν οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου, ειδικά μετά την αποκάλυψη στην εκμποπή του Μένιου Φουρθώτη ότι από τη νέα χρονιά (1/1/2015) κόβεται το ΜΙΛΑ.

Η παρουσιάστρια με το που ξεκίνησε η εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11) αρκετά συγκινημένη και χωρίς προφανή λόγο, θέλησε με τον τρόπο της να... εμψυχώσει τους συνεργάτες της. «Θέλω να σας πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Είστε το καλύτερο team που είχα ποτέ τόσα χρόνια στην τηλεόραση! Μακράν η καλύτερη ομάδα» είπε στους νυν συνεργάτες της, "αδειάζοντας" με τον τρόπο της παλαιότερους συνεργάτες της. Που δεν είναι και λίγοι.

Τα λόγια της Τατιάνας προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στην ομάδα, που έσπευσε να... αποθεώσει την παρουσιάστρια. "Η Τατιάνα δεν είναι άλλη στην κάμερα μπροστά. Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι και πίσω από τις κάμερες. Είναι και πιο γλυκιά και πρέπει κάποια στιγμή να μάθει όλος ο κόσμος πόσο καλό παιδί είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Για να καταλάβεις, για τι ενθουσιασμό μιλάμε, μέχρι και ο Σπύρος Σιγούρος, πο υπήρξε χρόνια συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, δε δίστασε να πει ότι η Στεφανίδου είναι η καλύτερη παρουσιάστρια που είχανε ποτέ!!!