Τατιάνα: Το μήνυμα σε εκείνους που «κλονίζουν» το γάμο της

24.11.2014
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το γάμο της με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Δεκαέξι χρόνια είναι μαζί και όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι βλέπει να «κρέμεται» στα περίπτερα κάθε λίγο και λιγάκι και από μία... κρίση στη σχέση του.

«Ο γάμος μας στηρίζεται σε στέρεα θεμέλια και δεν κλονίζεται με αναληθή δημοσιεύματα. Από την άλλη, εννοείται πως θέλει προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση με το σύντροφό σου. Όπως και στη δουλειά σου, έτσι και στην προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Πρέπει να μη μένεις ποτέ στάσιμος. Όλα πρέπει να εξελίσσονται και να δουλεύονται ώστε να αντέχουν στον χρόνο» είναι η απάντηση της παρουσιάστριας σε εκείνους που επιμένουν να... κλονίζουν το γάμο της με τον Ευαγγελάτο.

Η Τατιάνα στην ερώτηση αν φαντάζεται τον εαυτό της παρουσιάστρια στα 60, είπε: «Δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου στην τηλεόραση στα 60 μου. Γενικότερα πιστεύω ότι το πότε θα φύγεις δεν το αποφασίζεις εσύ, αλλά η ίδια η τηλεόραση και η αγορά. Αν δεν σε θέλουν, τότε θα βγεις εκτός παιχνιδιού αυτομάτως. Ο ρατσισμός της ηλικίας υπάρχει έντονος στην Ελλάδα»

Πηγή: Αγορά