Ελένη: Η πιο σέξι έγκυος της τιβί! Τέλος

24.11.2014
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη, αφού περιμένει το τέταρτο παιδάκι της κι έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν. Λάμπει η Ελένη λάμπει κι ας τής έχει πέσει μπόλικο τρέξιμο τις τελευταίες μέρες.

Από τη μία η εκπομπή, από την άλλη τα ψώνια για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της τώρα που είναι έγκυος. Μετά το άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου σε εμπορικό κέντρο, ο στολισμός στο σπίτι της, αφού τα παιδιά της φέρνουν τα Χριστούγεννα από το Νοέμβρη μήνα. Και μέσα σε όλα αυτά, η έγκυος Ελένη είχε και φωτογράφηση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.

Λες εκεί το Λενιώ να αποκαλύψει ευθέως την εγκυμοσύνη της; Δεν αποκλείεται. Πάντως, η φωτογράφηση έγινε και η παρουσιάστρια "ανέβασε" στο Twitter υλικό από τα παρασκήνια. Κι έχουμε να πούμε (και θα διαπιστώσετε κι εσείς) ότι το woman τα "σπάει" ακόμη και στην εγκυμοσύνη της. Είναι η πιο σέξι έγκυος της τιβί, πάει και τελείωσε.

«Μια υπέροχη φωτογράφηση με φίλους...» σχολίασε χαρακτηριστικά. Να πούμε ότι η Ρούλα Σταματοπούλου ανέλαβε το μακιγιάζ, ο Βασίλης Μπουλούμπασης τα μαλλιά και η Ρούλα Ρέβη τη φωτογράφηση.