Σεφερλής: Το ξέσπασμα για την υγεία του & το κλάμα της Τσαβαλιά

27.11.2014
Αναστάτωση προκάλεσε ο τίτλος εβδομαδιαίου περιοδικού για το "πρόβλημα υγείας" του Μάρκου Σεφερλή και την κραυγή αγωνίας της Έλενας Τσαβαλιά.

Βέβαια, διαβάζοντας στο εσωτερικό, διαπίστωνες ότι το περίφημο... πρόβλημα είναι η υπερκόπωση που ενδεχομένως να πάθαινε με τα καθημερινά ταξίδια "Θεσσαλονίκη - Αθήνα" που έκανε τις προηγούμενες 20 μέρες, λόγω των θεατρικών παραστάσεων που είχε στη συμπρωτεύουσα. Το επίμαχο δημοσίευμα όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σεφερλή, αλλά με έναν μοναδικά απολαυστικό τρόπο το διέψευσε, ρίχνοντας και τα απαραίτητα "καρφιά" για όσα γράφονται και ακούγονται.

Συμπρωταγωνίστρια στο απολαυστικό show του Μάρκου ήταν η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία "σπάραξε" στο κλάμα στον αέρα του Mega με ΜΙΑ.

«Ακούτε δραματική μουσική… Πάμε στο θέμα που έχει ταλανίσει την οικογένειά μας τον τελευταίο μήνα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και με κόμπο στο λαιμό, διάβασε το δημοσίευμα. Όσο εκείνος διάβαζε, η Τσαβαλιά από δίπλα είχε... βαλαντωσει.

«Ακούστε αρρώστια που έχω και δεν το ξέρω! Πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Θεσσαλονίκη! Είναι σοβαρό, έχει πεθάνει άνθρωπος από αυτό! Ευτυχώς, εμένα με τρώει η πολλή δουλειά, άλλους τους τρώει η μ… για το καλό ρεπορτάζ, όπως αυτό που γράφει ο έγκριτος δημοσιογράφος», είπε ο Σεφερλής.

Και κατέληξε: «υπάρχουν περιοδικά, δεν θέλω να δείξω τον τίτλο του γιατί είναι ντροπή, που γράφουν κάθε βδομάδα για όλους μας απίστευτα πράγματα για να τα αγοράσετε και να διαβάσετε τις μπούρδες που γράφουν. Προσοχή! Μακριά από αυτά τα περιοδικά, είναι του Αντίχριστου, μακριά! Προσέχε τι αγοράζετε, προσέχετε τι διαβάζετε!».