Ελένη - Σπυροπούλου: Τι συμβαίνει πραγματικά με τη φιλία τους;

27.11.2014
Η τελευταία φορά που ειδαμε μαζί την Ελένη Μενεγάκη με την Κων/να Σπυροπούλου, ήταν τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο, όπου είχαν πάει με τη θαλαμηγό του Δήμητρη Κοντομηνά.

Έκτοτε ούτε μία φορά δεν τις είδαμε παρέα, όταν ειδικά πέρυσι μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο ήταν... αυτοκόλλητοι. Και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελαν και πολύ για να οργιάσουν οι φήμες για το άδοξο τέλος μίας... παράξενης φιλίας! Μάλιστα, έχουμε και πολλά "σημάδια" που ενισχύουν τις φήμες για κρίση στη σχέση τους.

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τη Σπυροπούλου να "κλέβει" την Κατερίνα Ζαρίφη από τη φίλη της. Σε δηλώσεις της για τα χαμηλά νούμερα, η Σπυροπούλου δεν είχε διστάσει να σχολιάσει ότι μεγάλα αστέρια της τηλεόρασης, όταν άλλαξαν κανάλι, έκαναν τα ίδια και πιο χαμηλά νούμερα και σχεδόν όλοι κατάλαβαν ότι το "καρφί" είχε στόχο τη φιλενάδα της, όταν μετακόμισε στον Alpha. Και μέσα σε όλα αυτά, κοντοζυγώνουν τα Χριστούγεννα και η Μενεγάκη δεν έχει καλέσει ακόμη τη Σπυροπούλου στην εκπομπή της.

Και αν σκεφτούμε ότι η μικρή ξανθιά φιλενάδα της περνά δύσκολες τηλεοπτικές ώρες με την εκπομπή της, μία εμφάνιση στης Ελένης, θα της έκανε καλό. Εξάλλου, πέρυσι που την είχε καλέσει, η Μενεγακη σχεδόν δάκρυσε εμπρός στο... ταλέντο της μικρής. Γιατί, λοιπόν, φέτος δεν την έχει καλέσει;

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που λένε ότι δεν υπάρχουν σύννεφα στη φιλία τους. Και αν δεν έχει τύχει να τις δούμε μαζί, είναι γιατί η Ελένη λόγω εγκυμοσύνης έχει περιορίσει τις εξόδους της. Τις βόλτες, όμως, για ψωνια δεν τις έχει περιορίσει στο ελάχιστο και μέχρι πέρυσι ουκ ολίγες φορές τις είχαμε δει μαζί για... shopping therapy.

Και μέσα στη φημολογία, έρχεται η Σπυροπούλου και δίνει τη δική της απάντηση. «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και που θα είναι πάντα στην καρδιά μου», είπε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Εγώ». Ωστόσο, αρνήθηκε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, διότι όπως είπε, δεν επιθυμεί να... πουλάει τη σχέση της με τη δημοφιλέστερη ελληνίδα παρουσιάστρια.

Φέτος το σκέφτηκε αυτό;