Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το θάνατο του Μπρούνο

01.12.2014
Ο ξαφνικός θάνατος του Μπρούνο, που βύθιζε στο πένθος και τη θλίψη την Κων/να Σπυροπούλου, μας απασχόλησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μάλιστα, το Σάββατο η παρουσιάστρια βγήκε μαυροφορεμένη και με πρησμένα από το κλάμα μάτια, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά.Την Κυριακή τα πράματα ήταν κάπως καλύτερα.

Η Κων/να άνοιξε κατά έναν τόνο το χρώμα στα ρούχα της, τα μάτια ξεπρήστηκαν ελαφρώς, ενώ η διάθεση της ήτο κάπως καλύτερη. Έτσι, όταν δόθηκε η αφορμή, η Σπυροπούλου αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του σκύλου της, γύρω από τον οποίο είχε δημιουργηθεί ένα μυστήριο.

«Με αφορμή το περιστατικό που έτυχε σε μένα, θεωρώ πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος που έχει κατοικίδια τι πρέπει να προσέχει. Τι θα πρέπει να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης σχετικά με τη φροντίδα του σκυλιού αλλά και με τις εξετάσεις» είπε.

Και πρόσθεσε: «Τώρα πολύς κόσμος με ρωτάει είτε που έχει την ίδια ράτσα σκυλιού είτε κάποια άλλη τι πρέπει να προσέχει». Και με τρεμάμενη φωνή κατέληξε: «ήταν κάτι που συνέβη, έτυχε. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ορίζεις. Δε μπορείς να το ελέγξεις, ούτε κάποιος κτηνίατρος να κάνει κάτι»