Η αποκάλυψη Λιάγκα για γάμο Ελένης - Ματέο

01.12.2014
Με τη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό «Γυναίκα», ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (1/12) στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον προβληματικό της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, την επώδυνη απόφαση της, τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο και (εμμέσως ) για το μωρό που περιμένει. Και όλα αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν ασχολίαστα από τον Γιώργο τον Λιάγκα.

«Είναι πολύ ωραίο αυτό που λέει, παιδιά. Είναι μάνα με τρία παιδιά, πήραν μια απόφαση και χώρισαν με τον Λάτσιο, δυο πολύ επώνυμοι άνθρωποι με όλα τα φώτα πάνω τους. Εκείνη δεν επέλεξε να κάνει μια ζωή μετά και να γυρνά με τον έναν και τον άλλον, επέλεξε έναν σύντροφο και είναι με αυτόν πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή κάνει μια σταθερή σχέση. Δεν είναι κάτι κακό, είναι πολύ ωραίο. Απλά τώρα το λέει και η ίδια» σχολίασε ο παρουσιαστής για τη συμμαθήτρια του.

Και δε σταμάτησε εκεί. με αφορμή την έμμεση παραδοχή της ότι είναι έγκυος, ο Λιάγκας το πήγε παραπέρα, αφού προβλέπει γάμο για το ζευγάρι μέσα στα Χριστούγεννα! «Εγώ πιστεύω μέσα στις γιορτές κάτι θα γίνει. Κανέναν πολιτικό γάμο, κανένα σύμφωνο συμβίωσης» είπε. Και συνέχισε: «Την εγκυμοσύνη δεν την κρύβει. Καλά κάνει, πολύ ωραία το χειρίζεται. Εγώ έχω πει διάφορα για τη Μενεγάκη, αλλά τώρα μια χαρά το χειρίζεται. Τι να πει η κοπέλα; “Είμαι έγκυος”: Αφού δεν το κρύβει, έχει μια κοιλιά μέχρι απέναντι».