Ελένη: Ο κρυφός γάμος με Ματέο & η πρόταση-έκπληξη σε Λάτσιο

11.12.2014
Η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος, το παραδέχτηκε και η ίδια με τον τρόπο της, οπότε το κλείσαμε και αυτό το θέμα. Και τι μας έχει απομείνει να ασχοληθούμε; Μα ο γάμος της με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Θα τον πάρει ή όχι τον πατέρα του παιδιού της; Θα παντρευτεί για τρίτη φορά ή η "Ελενίτσα" της νοικοκυράς θα κάνει την ανατροπή και θα είναι μία ανύπαντρη μητέρα; Εξάλλου, η δήλωση της σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ένα χαρτί δε σε κάνει οικογένεια, μπορεί και να ερμηνευτεί έτσι, ότι δηλαδή, δε σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Αν και υπάρχουν και άλλες δηλώσεις και σπόντες, που ερμηνεύονται διαφορετικά. Γιατί, ποιος θα ξεχάσει το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε όταν η καλεσμένη της, Βίκυ Καγιά εξηγούσε τις διαδικασίες που χρειάζονται για να παντρευτείς στο εξωτερικό; Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ως στανταράκι ότι ο νέος χρόνος θα βρει τη Μενεγάκη παντρεμένη! Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες, που είχε στο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Μάλιστα, δημοσίευμα του περιοδικού «ΛΟΙΠΟΝ» υποστηρίζει ότι η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της θα πραγματοποιήσουν ταξίδι – αστραπή τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους! Αν και άλλοι, που γνωρίζουν κάτι παραπάνω, δεν αποκλείουν ο "κρυφός" γάμος της χρονιάς να γίνει στο ρομαντικό Παρίσι.

Και μπορεί η Ελένη να είπε σε τηλεθεάτρια της ότι θα πάει στην Άνδρο το καλοκαίρι, επειδή στην κατάσταση της δεν μπαίνει σε πλοία, όμως, σε αεροπλάνα μπαίνει. Και το έχει παραδεχτεί η ίδια, αφού πάλι μέσα από την εκπομπή της, πριν λίγες μέρες μάς είχε ενημερώσει ότι στις εγκυμοσύνες της έκανε ταξίδια στο εξωτερικό. Γιατί η τέταρτη να αποτελέσει εξαίρεση;

Κι άντε με το γάμο το λύσαμε το θέμα. Με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιάννη Λάτσιο που θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα τι θα γίνει; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελένη ετοιμάζει πρόταση - έκπληξη στον πρώην σύζυγο, που σου λέει ότι θα ανατρέψει τα δεδομένα στη μεταξύ τους διαμάχη.