Έξαλλος ο Λιάγκας με δημοσιογράφο: Αμόρφωτη, άθλια κοπελίτσα

12.12.2014
Πα-νι-κος έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/12) στο Πρωινό με έναν έξαλλο Γιώργο Λιάγκα, που πράγματι πρώτη φορά τον είδαμε σε τέτοια κατάσταση! Αιτία; Η ερώτηση δημοσιογράφου στον Γιώργο Παπαδάκη, τι λέει, που ο Λιάγκας επιθυμεί να πάρει τη θέση του!

Η ερώτηση της ρεπόρτερ ξάφνιασε τον Παπαδάκη, ο οποίος δεν είχε ιδέα για τις "ορέξεις" του Λιάγκα και εμφανώς αμήχανος, αρκέστηκε να σχολιάσει ένα... "μακάρι, το εύχομαι"! Και ήρθε ο Λιάγκας και ξέσπασε στον "αέρα" του Πρωινού, χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς για τη ρεπόρτερ που έκανε την ερώτηση.

Να πούμε ότι πριν λίγο καιρό, στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε η φήμη για την "κρυφή" επιθυμία του Λιάγκα, αλλά τότε ο παρουσιαστής δεν είχε καν μπει στον κόπο να σχολιάσει τα φούμαρα. Το έκανε τώρα, που η ερώτηση έγινε ευθέως στον Παπαδάκη, προκαλώντας την αμηχανία του δημοσιογράφου.

Ο Λιάγκας, λοιπόν, έγινε έξω φρενών (πρώτη φορά τον είδαμε έτσι) κι έρχισε να αποκαλεί, αμόρφωτους και ρουφιάνους τους δημοσιογράφους, ενώ τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο την χαρακτήρισε άθλια και αμόρφωτη. Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε, αλλά του συζύγου το μάτι γυάλιζε και δεν άκουγε τίποτε. Μάλιστα, προκάλεσε την κοπέλα που έκανε την ερώτηση στον Παπαδάκη, να του πει, πότε εκείνος δήλωσε τέτοια επιθυμία.

«Δυστυχώς κάποια παιδάκια ανεγκέφαλα έχουν καταντήσει το επάγγελμά μας σκουπίδι διότι είναι αμόρφωτα, ανεγκέφαλα και χαμηλότατου επιπέδου! Δεν την λέω συνάδελφο, γιατί δεν είναι συνάδελφος -δεν κάνω εγώ την ίδια δουλειά με αυτή-, την προκαλώ να βγει να μου φέρει δήλωση που έχω πει εγώ ότι θα ήθελα όταν φύγει ο Παπαδάκης να τον αντικαταστήσω. Μιλάμε για αλητεία! Δημιουργείται ένα θέμα εκ του μη όντος, έγραψε ένας άλλος μαλ... πριν από ένα μήνα σε ένα site ότι εγώ πήγα στα στελέχη του ΑΝΤ1 και αυτοπροτάθηκα ότι όταν φύγει ο Παπαδάκης θα μπω εγώ στη θέση του. Προκαλώ όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 να βγει κάποιος να πει αν εγώ έκανα μια τέτοια κουβέντα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πάνω στο ξέσπασμα του είπε ότι κάποιος θέλει να δημιουργήσει εσωτερικό θέμα στο σταθμό!

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα εσωτερικό. Έδωσα τόπο στην οργή τότε γιατί είναι άθλιος ο συνάδελφος αυτός που το έγραψε, τον ξέρει ο κόσμος, αθλιότατος! Επειδή είναι στα όρια του μηνύσιμου όλα αυτά τα πράγματα, προκαλώ και την κοπελίτσα την άθλια αυτή να μου φέρει μια τέτοια δήλωση! Μα δεν ντρέπονται λίγο! Δεν ντρέπονται λίγο οι αλήτες! Άι στο διάο.. πια! Και το κανάλι το παίζει κανονικά, εγκρίνει δηλαδή ότι το έχω πει εγώ αυτό το πράγμα! Έχω 20 χρόνια πορεία, κάνω 5 χρόνια μια επιτυχημένη εκπομπή και ξαφνικά δημιουργείται ένα θέμα εκ του μη όντος από έναν ηλίθιο ότι εγώ βγαίνω και δηλώνω ότι θέλω να κάνω την εκπομπή του Παπαδάκη! Ξέρω τα παιχνιδάκια των ανίκανων, των μετρίων και των αποτυχημένων! Η δημοσιογράφος είναι αμόρφωτη, προφανώς είναι η ίδια που ήρθε και μου είπε πώς αισθανθήκατε στην πρεμιέρα του DWTS που το παρουσιάσατε».

Και αναρωτιόμαστε τώρα εμείς, μήπως πράγματι δημιουργήθηκε θέμα και προκάλεσε έτσι το ξέσπασμα του Λιάγκα; Γιατί κι άλλες φορές, έχουν πει και γράψει μεγαλύτερες ανακρίβειες για εκείνον, αλλά δεν έκανε έτσι. Για να καταλάβεις, τού είχε χαλάσει τόσο πολύ η διάθεση, που στη συνέχεια δεν είχε όρεξη να σχολιάσει το παραμικρό.