Έξαλλος ο Παπαδάκης, απαντά με άσεμνη χειρονομία για Λιάγκα(vds)

15.12.2014
Από την περασμένη Παρασκευή (12/12) έχει δημιουργηθεί ένα εσωτερικό θέμα στον ΑΝΤ1 ή παραλίγο να δημιουργηθεί με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιώργο Παπαδάκη.

​Ένα δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο Λιάγκας επιθυμεί να γίνει... Παπαδάκης στη θέση του Παπαδάκη και η ερώτηση ρεπόρτερ στον Παπαδάκη για όσα ακούγονται, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση, προκάλεσε την έκρηξη του Λιάγκα.

Θεούς και δαίμονες έβριζε το πρωί της Παρασκευής ο Λιάγκας, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση έβριζε τους... ρουφιάνους δημοσιογράφους που πάνε να δημιουργήσουν εσωτερικό θέμα στο κανάλι. Και το πρωί της Δευτέρας (15/120 είχαμε το ξέσπασμα του Παπαδάκη, ο οποίος ως φαίνεται το πήρε βαριά το επίμαχο δημοσίευμα.

«Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το επαγγελματικό μου μέλλον, για το αν θα μείνω, αν θα φύγω και πότε θα φύγω, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και κάτι άλλο. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης. Το κυρ-Γιώργος, στον μπαμπάς σας!Δεν αφορά εσένα Γιώργη (.σ. εννοεί τον Λιάγκα), μην τσιμπάς ρε. Άδικα εκνευρίστηκες. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μια τέλεια σχέση» είπε φανερά εκνευρισμένος.

Κι ενώ ο συνεργάτης του πήγε να περάσει στο επόμενο θέμα, ο Παπαδάκης συνέχισε τα δικά του: "Κάποιοι πάνε να μηδενίσουν μια δουλειά 35 ετών. Και στην τελευταία ανάλυση, την πρώτη σε τηλεθέαση ενημερωτική εκπομπή τα τελευταία 24 χρόνια που είναι στον αέρα, με πάνω από 30% καθημερινή τηλεθέαση. Λίγο σεβασμό τουλάχιστον ρε… τέτοιοι. Δεν την είπα την κουβέντα, την έδειξα!»

Γιατί, βλέπεις, ο Παπαδάκης απάντησε σε εκείνους (μαζί και στον Λιάγκα) με άσεμνη χειρονομία