Σέξι η Σκορδά: Έκανε ότι... χόρεψε στο DWTS! (vds)

15.12.2014
Μέρες τώρα, εκεί στον ΑΝΤ1 μάς είχαν "βομβαρδίσει" με την επικείμενη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο DWTS. Και να τα τρέιλερ για την γκεστ εμφάνιση της Φαίης και να οι φωτογαφίες που "ανέβαζε" η ίδια στα social media, τόση διαφήμιση δεν έχει ματά ξαναγίνει για άλλον καλεσμένο σε show.

Η νούμερο ένα παρουσιάστρια - κατά τον Γιώργο Λιάγκα - πείστηκε από τον Γιάννη Λάτσιο το καλοκαίρι στην Τήνο να χορέψει στο DWTS και ειδικά φέτος που τα νούμερα του show πάνε από το κακό στο χειρότερο, η εμφάνιση της ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία!

Μάλιστα, την έφεραν στο 8ο live, άσχετα αν έπεσε απέναντι στον τελικό του Music school και από τα νούμερα της AGB οι περισσότεροι σνόμπαραν τις... πιρουέτες της Φαίης. Η Σκορδά, που λες, για έναν ολόκληρο μήνα έκανε εντατικές πρόβες με την Γκαλένα Βελίκοβα. Ξενύχτησε η Γκαλένα και οι συνεργάτες της για να μάθουν στην παρουσιάστρια να χορεύει, αλλά και να ξαναθυμηθεί αυτά που έμαθε για κάμποσα χρόνια στο μπαλέτο.

Αλλά, φευ, ο μήνας δεν ήταν αρκετός για τη Φαίη και η τόσο διαφημισμένη εμφάνιση της στο DWTS ήτο κομμάτι... απογοητευτική. Ναι, η Σκορδά ήταν πιο σέξι από ποτέ. Ειδικά, όταν έμεινε με το μαύρο κορμάκι ήταν όλα τα λεφτά, αποδεικνύοντας ότι σίγουρα είναι η νούμερο ένα πιο σέξι παρουσιάστρια της τιβί. (Για καλύτερη παρουσιάστρια, άσε το σύζυγο να το πιστεύει)

Ωστόσο, την Κυριακή το βράδυ (14/12) η Φαίη δεν χόρεψε. Έκανε κάτι φιγούρες, πολύ απλές, αλλά και αυτές τις έκανε λες και ήταν πιασμένη! Στη σκηνή έμεινε λίγο, αν αναλογιστείς ότι την εντυπωσιακή χορογραφία την έβγαλαν οι χορευτές της Γκαλένα. Γενικά, όμως, η παραγωγή προστάτεψε αρκετα την επίτιμη καλεσμένη της, κάνοντας μία υπερπαραγωγή για πάρτη της. Όσα για τα σχόλια των καλεσμένων, δεν θα πούμε κάτι.

Θα μείνουμε μόνο στο... "θεογκομενάρα" του Λάκη Γαβαλά!