Επίθεση Λάτσιου σε Νομικού, με απίστευτες εκφράσεις

05.01.2015
Δεν μπήκε καλά ο χρόνος εκεί στο DWTS. Γιατί δεν ήταν μόνο οι απουσίες παικτών, αλλά και η κόντρα του Γιάννη Λάτσιου με τη Δούκισσα Νομικού, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του πρώτου live της νέας χρονιάς.

Και πάλι καλά, να λες, που υπάρχει ο Λάτσιος και δίνει ένα ενδιαφέρον στο πιο γλυκανάλατο και αδιάφορο Dancing που έχουμε δει. Και στο live της Κυριακής (4/1) είδαμε τον κριτή και διευθυντή του ΑΝΤ1 να τα χώνει κανονικά στην αδιάφορη Δούκισσα Νομικού, η οποία επιμένει να τα βλέπει όλα τέλεια. Και να προσπαθεί να δημιουργεί ψεύτικες εντάσεις με τους κριτές και κυρίως με τον Λάτσιο, μπας και τραβήξει λίγο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η αρχή έγινε μετά το τέλος της χορογραφίας της Μορφούλας Ντώνα, όπου η Δούκισσα ζήτησε από τον παρτενέρ της να σχολιάσει την απόδοσή της. Εκείνος εξήγησε ότι υπήρξε ένα λαθάκι στην αρχή κάτι που βρήκε σύμφωνο τον Λάτσιο. Κι ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος, όπου ο κριτής ρώτησε την παρουσιάστρια αν έχει... "συναισθηματική νοημοσύνη"!!! Άουτς.

«Πείτε μου ότι είδατε το μικρό λαθάκι; Το είδατε ή τώρα που το μαρτύρησε;», τον ρώτησε αρχικά.

-«Προφανώς το είδα για να ρωτάω»

-«Ορκίζεστε;».

-«Δεν έχετε συναισθηματική νοημοσύνη; Γιατί θα ρώταγα αλλιώς;»
-«Μπορεί να μπλοφάρατε..»
-«Οι ψυχολόγοι λένε ότι κάθε ερώτηση έχει μια θέση από πίσω» είπε εκείνος και την έφερε σε αμηχανία. Μάλιστα, για πρώτη φορά είδαμε τη Δούκισσα σε τόσο δύσκολη στιγμή.

Και δεν ήταν αυτό το μόνο επεισόδιο. Είχαμε και συνέχεια. Μετά το τέλος της πρώτης χορογραφίας της Ειρήνης Παπαδοπούλου, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν και η Νομικού ρώτησε το κοινό αν τους άρεσε. Η αρένα απάντησε ένα βροντερό "ναι", προκαλώντας την αντίδραση του Λάτσιου, που κατηγόρησε την παρουσιάστρια για... λαίκισμό!

«Ο λαϊκισμός είναι ένα πράγμα που ρέπουν οι περισσότεροι παρουσιαστές. Περίμενα από εσένα να μη το έχεις αυτό. Αυτό που έκανες τώρα είναι ακραία έκφραση λαϊκισμού. Υφαρπαγή γνώμης λέγεται αυτό» της είπε με έντονο τρόπο. «Δε λαϊκίζουμε κύριε Λάτσιε. Αυτή είναι η άποψή σας. Καλή χρονιά, να είμαστε καλά Παναγία μου. Μας έχετε κάνει εδώ πέρα άνω κάτω...» του είπε εκείνη και προχώρησε παρακάτω.