Πώς ο Μουτσινάς έφερε κοντά Ηλιάκη - Καινούργιου

07.01.2015
Το 2014 έφυγε και μαζί του πήρε και την κόντρα της Μαρίας Ηλιάκη με την Κατερίνα Καινούργιου. Παρελθόν αποτελεί η παρεξήγηση ανάμεσα τους και ο άνθρωπος που έδωσε τέλος στην ιστορία αυτή είναι ο Νίκος Μουτσινάς!

Ω ναι. Ο πρώην συνεργάτης (και μέντοράς τους) είπε να κάνει μία καλή πράξη στη δύση της προηγούμενης χρονιάς κι έτσι σκέφτηκε να τα βρει στις δύο φίλες του, που δε μιλούσαν από τον περασμένο Ιούνιο. Την αποκάλυψη για τη... θεάρεστη πράξη του έκανε ο ίδιος στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τα βρήκαν. Τους τα βρήκα εγώ. Ήταν η καλή μου πράξη για το 2014. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για να μην έχουμε εγωισμούς και τέτοια. Έγινε χαμός» αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Και όπως εξήγησε ο λόγος που πήρε την πρωτοβουλία της επανασύνδεσης ήταν γιατί τα δύο ξανθά κορίτσια του τού λείπουν!

«Μου λείπουν. Μου λείπουν πολλά από την καθημερινότητα. Πολλά πειράγματα...δεν θέλω να επεκταθώ» είπε. Οπότε, καρτέρα και για το επόμενο διάστημα, η επανασύνδεση Ηλιάκη - Καινούργιου θα είναι η ερώτηση που θα κάνουν στις δύο κοπέλες. Υπομονή να έχουμε, να ακούμε....