Σπυροπούλου: Απαντά πρώτη φορά για τις απολύσεις!

07.01.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" ήταν το βράδυ της Τρίτης (6/1) η Κων/να Σπυροπούλου και πιστεύαμε ότι λόγω ημέρας (των Φώτων) θα μας έδινε τα... φώτα της για όσα ακούγονται και γράφονται για την εκπομπή της.

Εξάλλου, από το πρωί της ίδιας μέρας έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι από την εκπομπή της απολύθηκαν ακόμη δύο δημοσιογράφοι! Για να μην πούμε για τον κόσμο και κοσμάκη που έχει αποχωρήσει ηρωικά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Σπυροπούλου, που λες, με το που μπήκε στο πλατό συστήθηκε ως "υπευθυνη απολύσεων", όταν όμως η κουβέντα πήγε στο θέμα αυτό, η διάθεση της άλλαξε. Κι αν κρίνουμε από τη γλώσσα του σώματος, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε σε αμηχανία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν είναι σκληρή και απολύει κόσμο κι εκείνη απάντησε: «Τι είναι σκληρός; Το να έχεις την απαίτηση να είναι ο άλλος στην ώρα του και να έχει πάθος με την δουλειά του; Είσαι σκληρός; Τότε ναι είμαι σκληρή. Κανονικά με όλα αυτά που γράφονται θα έπρεπε να το κάνω, τουλάχιστον για να δικαιώνω τα πράγματα, για να κοιμάμαι ωραία το βράδυ. Αλλά δεν το κάνω γιατί θεωρώ ότι θα χάσω τον εαυτό μου και δεν αξίζει. Και θεωρώ ότι όλα κερδίζονται σε βάθος χρόνου. Αρκεί να έχεις θέληση, επιμονή κι υπομονή. Όλα με την δουλειά απαντώνται. Ότι και να σου λέω εγώ τώρα καμία σκόνη δεν θα φύγει».

Βέβαια, με μία προσεκτική ματιά στις δηλώσεις της, πίσω από τις λέξεις δεν κρύβεται ο Αλέξης, αλλά η Σπυροπούλου, η οποία εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε ότι έχει ανάμειξη στις απολύσεις. Γιατί είναι και... σκληρό και απαιτητικό αφεντικό κι ας είναι ακόμη "μωρό" στην τηλεόραση και με μικρή εμπειρία για να έχει τόσες... σκληρές απαιτήσεις από τους συνεργάτες της.

Όσο για το μέλλον της εκπομπής της και το δικό της στον Alpha, η Σπυροπούλου ήταν πιο ξεκάθαρη. Η εκπομπή ΔΕΝ κόβεται, ενώ η ίδια έχει συμβόλαιο με το κανάλι και δε λήγει ούτε τον Γενάρη, ούτε τον Ιούνιο, όπως ακούστηκε. Πότε λήγει δε μας είπε, αλλά από το χαμόγελό της συμπεραίνουμε, ότι έχει μέλλον.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα να κοπεί το "Σπιτάκι της", ενώ η ίδια είναι ευχαριστημένη με την πορεία του. Και αποκάλυψε ότι λαμβάνει θετικά μηνύματα και από τον κόσμο!!!