Ουγγαρέζος: Η απίστευτη απάντηση στην πρόταση της Σπυροπούλου

07.01.2015
Η Κων/να Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης (6/1) ήταν καλεσμένη στα Καρντάσιανς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μάλιστα, εξήγησε ότι της αρέσει πολύ το χιούμορ του και είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελε να κάνουν μαζί εκπομπή. Και όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, την επόμενη μέρα μέσα από το Πρωινό, ο Alpha το καλοκαίρι έκανε πρόταση στον Ουγγαρέζο και μάλιστα τού έδιναν και καλά λεφτά.

Αλλά η απρόσμενη απάντηση του Ουγγαρέζου ήταν αυτή που μάς έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Γιατί, ο παρουσιαστής του Mega με ΜΙΑ, μέσα από την πρόταση συνεργασίας της Σπυροπούλου, θυμήθηκε και αυτούς που τον... πούλησαν στο παρλεθόν!

«Εγώ την βρίζω πάρα πολλά χρόνια. Πραγματικά, αν έχει ακούσει τα σχολιανά του ένας άνθρωπος από μένα, αυτός είναι η Κωνσταντίνα» είπε αρχικά.


Και συνέχισε με συγκεκριμένους αποδέκτες. «Αυτούς που βρίζεις θέλουν να συνεργαστείς μαζί τους και σε αυτούς που δίνεις την ψυχή σου σε πουλάνε ή σε αδειάζουν. Αυτό είναι το φοβερό στην ελληνική τηλεόραση» είπε.