Πυρ και μανία η Καμηλά με Λιάγκα: Δεν παντρεύτηκα γέρο!

07.01.2015
Στο Πρωινό, μετά το χωρισμό της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό και τις φήμες ότι τον παράτησε για έναν εφοπλιστή, ασχολούνται κάθε με κάθε μέρα με την ιστορία αυτή.

Τα όσα έχουν σούρει και αποκαλύψει για την Αραβανή είναι απίστευτα, ενώ την ίδια χολή "στάζουν" και για τον Βρεττό. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (6/1) ο Γιώργος Λιάγκας το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας παραδείγματα ωραίων γυναικών που παντρεύονται εφοπλιστές! Και στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Βάσιας Λόη, ενώ ο παρουσιαστής ανέφερε και παραδείγματα ωραίων γυναικών ή μοντέλων που παντρεύονται και πλούσιους αθλητές!

Και μέσα στα παραδείγματα που έδωσαν, ήταν και αυτό της Αλέκας Καμηλά με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ωστόσο, η αναφορά του ονόματός της προκάλεσε την έκρηξη της, η οποία μέσα από το "ΟΛΑ Παίζουν" απάντησε στον Λιάγκα.

«Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε και εμένα στα παραδείγματα του, ότι βρίσκουν όλες λέει αυτές οι ωραίες οι μοντέλες πλούσιους άντρες. Όπως η τάδε, η τάδε, η Αλέκα Καμηλά με τον Πρέντρανγκ... Δηλαδή εγώ τώρα πως να το πάρω αυτό; Τι πήρα κανέναν γέρο χοντρό; Πήρα έναν νεότερο άντρα από εμένα, ωραίο που έχει και μια καλή δουλειά. Δε το καταλαβαίνω αυτό» είπε φανερά εκνευρισμένη.