Σκορδά: Άνοιξε το πουκάμισο & είδαμε το τιγρέ σουτιέν της!

12.01.2015
Πριν λίγες μέρες, η Σάσα Σταμάτη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό ότι η Φαίη Σκορδά φορά τιγρέ εσώρουχα και μάλιστα βγαίνει με αυτά στο μπαλκόνι.

Η Φαίη είχε επιβεβαιώσει τη συνεργάτιδα της και τώρα ήρθε η ώρα να το διαπιστώσουμε κι εμείς οι τηλεθεατές με τα ματάκια μας!!! Ένα απίστευτο – μην πούμε το πιο απίστευτο – σέξι ατύχημα είχε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής, όταν άνοιξε το πουκάμισό της.

Στο Πρωινό μιλούσαν για τις Χρυσές Σφαίρες και η Σκορδά πήγε πίσω από την Ελεάννα Τρυφίδου για να κάνει το δικό της σχόλιο. Κι εκεί που μιλούσε για την Μαρία Μενούνος, κάνει ένα τσακ το κουμπί της, ανοίγει διάπλατα το πουκάμισο και βγήκε στη φόρα το τιγρέ σουτιέν της!!!

Η παρουσιάστρια κοκκίνισε από ντροπή, αλλά μη θέλοντας να δώσει έκταση στο ατύχημα της, προσπάθησε να κουμπώσει το πουκάμισο, συνεχίζοντας τον σχολιασμό. Αλλά και οι υπόλοιποι στο πάνελ δεν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο, μένοντας μόνο στην καριέρα της Μαρίας Μενούνος και πόσο φίρμα είναι στο Χόλιγουντ. Πάντως, εδώ στην Ελλάδα τη φήμη της την «έφαγε» σίγουρα το τιγρέ σουτιέν της Φαίης!!!