Ποια ενισχύει την άποψη ότι η Ναταλία «σούταρε» τον Ιωάννου;

14.01.2015
Μετά την αποκάλυψη ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου έχουν χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες, πρώτη η Κατερίνα Καινούργιου είπε την άποψη της για τον χωρισμό.

Και σύμφωνα με αυτή, η Ναταλία ήταν εκείνη που έδιωξε τον ηθοποιό, αφού όπως εκτιμά η Καινούργιου τον... βαρέθηκε. Και την άποψη αυτή έρχεται να ενισχύσει και η Χριστίνα Πολίτη.

Στο Mega Με Μία, το πρωί της Τετάρτης (14/1) ασχολήθηκαν με τον χωρισμό και η Πολίτη αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με την Γερμανού πρόσφατα και από το λίγο που την ξέρει, έκανε και αυτή την εκτίμηση της για τα αίτια του χωρισμού.

«Από τη στιγμή που την είδα να παραδέχεται την ηλικία της, που είναι η πρώτη απενοχοποίηση σε μια γυναίκα... Εγώ νομίζω ότι τον απέσυρε! Ίσως την έχει κουράσει λίγο και έχει αρχίσει και αποσύρεται από εκείνον η Ναταλία» είπε αρχικά. Για να συμπληρώσει: «Το παιδί είναι νέο, θα φτιάξει τη ζωή του και νομίζω ότι η Ναταλία είναι σε άλλη φάση...»!

Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο η Πολίτη αποτελεί... φερέγγυα πηγή, αφού η εκτίμηση της την έχει «προδώσει» στο πρόσφατο παρελθόν. Γιατί, αν θυμάσαι, η δημοσιογράφος είχε εκτιμήσει ότι η Ελένη Μενεγάκη περιμένει δίδυμα!