Καινούργιου: Η Γερμανού βαρέθηκε τον Ιωάννου!

14.01.2015
Η αποκάλυψη ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου είναι το νέο ζευγάρι της showbiz που χώρισε, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Τα δημοσιεύματα του χωρισμού σχολιάστηκαν από το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών και πολλές ήταν οι απόψεις που ακούστηκαν. Είχαμε βέβαια και τις αποκαλύψεις από το Πρωινό ότι το ζευγάρι χώρισε πριν τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, στο ‘ΟΛΑ Παίζουν, η Κατερίνα Καινούργιου το... τερμάτισε, λέγοντας τη δική της άποψη για το λόγο που χώρισε το ζευγάρι. «Η Ναταλία βαρέθηκε τον Ιωάννου» ήταν η δήλωση της Κατερίνας. Και στη συνέχεια εξήγησε τι εννοεί με μία σοβαρότητα λες και μιλούσε για το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο

«Να σας πω τι πιστεύω; Κρίμα μεν... αλλά τον βαρέθηκε παιδιά, τον βαρέθηκε η Ναταλία τον Μάνο! Η Ναταλία είναι η Ναταλία μας. Με το παιδί δεν έχω κάτι, είναι ωραίος ηθοποιός, αλλά θέλω για τη Ναταλία κάποιον άλλον, θέλω να είναι πιο μεγάλος, πιο ώριμος. θέλω έναν άντρα που να μπορεί να σταθεί δίπλα της, όπως ο Γιώργος Νινιός, που ήταν μαζί στο παρελθόν» είπε. Για να αποκαλύψει με τη σειρά της ότι κι εκείνη γνώριζε για τον χωρισμό εδώ και μέρες.