Ηλιάκη: Έξαλλη που την "έκοψαν" από τον ΣΚΑΙ

23.01.2015
Αν και για πολλούς το κόψιμο της εκπομπής, "Αυτά είναι" ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο - ήταν και τα ρημαδο-νούμερα που δεν έλεγαν να ανέβουν - για το δίδυμο των παρουσιαστών, όμως, φαίνεται ότι αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Μαρία Ηλιάκη και Μάκης Πουνέντης δεν περίμεναν ότι η εκπομπή τους θα είχε άδοξο τέλος, στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν. Προφανώς, πέρυσι δεν παρακολουθούσαν τις εξελίξεις στο σταθμό του Φαλήρου, όπου έγινε του.. κοψίματος στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη έβγαλε τον χειμώνα με την αγωνία του "κόβομαι, δεν κόβομαι".

Μάλιστα, η Ηλιάκη φέρεται εκνευρισμένη με το πρόωρο και απότομο "κόψιμο" της τηλεοπτικής της σταδιοδρομίας στο Φάληρο, ενώ το γεγονός ότι το κανάλι δεν προτίθεται να απορροφήσει κανέναν από τους συνεργάτες της εκπομπής, την έκανε ακόμη πιο έξαλλη!

Βέβαια, λέγεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για τον Πουνέντη, αφού σύμφωνα με όσα ακούγονται οι άνθρωποι του καναλιού επιθυμούν να τον αξιοποιήσουν με άλλη εκπομπή. Όσο για την Ηλιάκη, φέρεται να της έγινε κρούση από άλλο σταθμό, αλλά ακόμη είναι νωρίς και τίποτε δεν είναι σίγουρο.