Καμηλά: Ο λόγος που έκρυβε την ηλικία της από τα παιδιά της

28.01.2015
Καλεσμένη στο ΟΛΑ Μπιμπ ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Αλέκα Καμηλά, η οποία μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για πολλά, μεταξύ αυτών και για το γεγονός ότι έκρυβε την ηλικία της από τα παιδιά της.

«Είμαι μεγαλύτερη από τον σύζυγό μου και δεν ήθελα να το λέω αυτό στα παιδιά μου. Προφανώς με ενοχλεί. Έκοβα κάποια χρόνια, στις τούρτες γενεθλίων μου έβαζα λιγότερα κεριά. Κάποια στιγμή κάποιος ανέφερε την ηλικία μου, σε κάποια γενέθλια ξεχάστηκε και έβαλα τον κανονικό αριθμό. Όταν έμαθαν την πρόσθεση το κατάλαβαν και μου την “είπαν”, οπότε δεν κρύβομαι πια» εξομολογήθηκε.

Μίλησε ακόμη για τη γνωριμία με το σύζυγο της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, που στην ουσία ήταν... προξενιό φίλης της! «Στην Θεσσαλονίκη γνωριστήκαμε, ζούσε εκεί πολλά χρόνια, εκεί ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Βρεθήκαμε σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Μια κοινή μας φίλη επέμενε να γνωριστούμε και βγήκαμε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η Καμηλά μίλησε για το κλίμα στην αρχή της εκπομπής και για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία παραδέχτηκε ότι πλέον είναι φίλες. «Δεν ήταν ψυχρότητα ήταν κρυάδα. Δεν γνωριζόμασταν. Η Κατερίνα ήταν στο κανάλι, οπότε όταν ήρθαν άλλοι τρεις δίπλα της, αναρωτιόταν η κοπέλα για το ποιοι να ήμασταν. Εγώ με την Κατερίνα κλειδωνόμαστε συχνά στο καμαρίνι γιατί συζητάμε πάρα πολύ. Γίναμε φίλες. Κλειδώνομαι και με την Μπέττυ. Είμαι φίλη και με τις δύο. Την Κατερίνα την αγάπησα από τότε που την γνώρισα. Στην αρχή ήταν λίγο ξένο πράγμα για μένα, ήταν λίγο διαφορετική» δήλωσε χαρακτηριστικά.