Σπυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με την Ελένη

28.01.2015
Για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την Κων/να Σπυροπούλου, ειδικά φέτος, έχουν ακουστεί πολλά κι έχουν γραφτεί άλλα τόσα.

Μάλιστα, όλα τα σενάρια ή καλύτερα τα... στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δύο φιλενάδες κάπου τα έχουν τσουγκρίσει. Λίγο ή πολύ κανείς, δε μπορεί να πει με βεβαιότητα. Κι έρχεται τώρα η Κων/να και μιλά στο περιοδικό Hello για τη φιλία της με την Ελένη.

«Η έννοια της φιλίας είναι μεγάλη και ιερή, και αποδεικνύεται μετά από χρόνια. Μια σχέση διαπροσωπική είναι πολυδιάστατη. Μπορεί να μη μιλάς με τον άλλον κάθε πέντε λεπτά, μπορεί επίσης η φάση που διανύει ο καθένας να μην είναι ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πια φίλοι. Μπορεί εγώ αυτή τη στιγμή να βιώνω μια κατάσταση και η Ελένη να βιώνει κάτι άλλο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας, ότι δεν μιλάμε, ότι την έχω προσεγγίσει χωρίς ανταπόκριση ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται» δηλώνει αρχικά.

Και εξηγεί στη συνέχεια, έχοντας στο μυαλό της τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι πλησίασε τη Μενεγάκη, αλλά «έφαγε» πόρτα. «Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα όταν έχασα το σκύλο μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου μ' ένα δικό της τρόπο, που θα ήθελα να τον κρατήσω μόνο για μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν η ομάδα της εκπομπής της είναι δεμένη απαντά: «Όχι στο 100%. Δε θεωρώ ότι έχουμε δέσει, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά είμαστε καλύτερα από τις αρχές». Όχι, ότι δεν το είχαμε καταλάβει.

Ωστόσο, εντύπωση κάνει το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό να μετακομίσει στην καθημερινή ζώνη «Γιατί όχι; Μ' αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω και την απολαμβάνω με όλη μου την ψυχή» είπε.

Μωρέ αυτή το απολαμβάνει και το έχουμε καταλάβει. Η ίδια πότε θα καταλάβει ότι δεν το... απολαμβάνουν το ίδιο και οι τηλεθεατές;