Η εξομολόγηση της Ελένης: "Αν δεν είχα τον Μάκη τι θα έκανα"

29.01.2015
Σχεδόν πέντε χρόνια μετρά η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί σε λιγότερο από δύο μήνες.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μη μιλάει δημοσίως για τον σύντροφο της ζωής της, όμως, στους δικούς της ανθρώπους δεν παραλείπει να αναφέρει ξανά και ξανά πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο 45χρονος επιχειρηματίας.

“Ο Μάκης είναι ο άνθρωπός μου και μαζί του νιώθω ασφάλεια, αν δεν είχα τον Μάκη τι θα έκανα…”, φέρεται να είπε - σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού - στο κοντινό της περιβάλλον. Επίσης, μπορεί η Ελένη να μη μιλάει ανοιχτά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της (κάτι που έκανε με τις τρεις προηγούμενες), όμως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το μωρό που έρχεται.

“Έχω μεγαλύτερη αγωνία από ό, τι είχα στο πρώτο μου παιδί" φέρεται να λέει. Εξάλλου, πρόσφατα μέσα από την εκπομπή είχε αναφέρει στους συνεργάτες της ότι κράτησε στην αγκαλιά της ένα μωράκι, λέγοντας ότι της έχει λείψει πολύ αυτή η αίσθηση και πώς ολόκληρο το βράδυ σκεφτόταν το μωρό.