Παγιατάκη: Απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

03.02.2015
Η Βίκυ Παγιατάκη είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο του, ενώ δε διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά ακόμη και για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως τα one night stands.

Ωστόσο, το πρωί της τρίτης (3/2) η αστρολόγος – είδωλο προχώρησε σε μία αποκάλυψη – σοκ. Στην εκπομπή σχολίαζαν τις νέες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη ότι στο παρελθόν πήγε να πέσει από το μπαλκόνι για χάρη της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η επίμαχη δήλωση έδωσε την αφορμή στην Παγιατάκη να αποκαλύψει τη δική της εμπειρία, αφού όπως είπε, ήθελε να… αυτοκτονήσει!

«Στα 17 μου χρόνια είχα ερωτευτεί πάρα πολύ και μια φορά σκέφτηκα: Αφού δεν μπορώ να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, θέλω να πάω να αυτοκτονήσω, όπως όλα τα κορίτσια σ’ αυτή την ηλικία» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια εξήγησε πως πήγε να πέσει στο τραίνο, αλλά τελικά έπεσε σε ένα λάκκο με ασβέστη!!! «Άρχισε να με καίει ο ασβέστης και άρχισα να τρέχω να βρω. Ξέχασα την αυτοκτονία, ξέχασα τα πάντα και κοίταξα μήπως κάηκαν τα ποδάρια μου και χάλασαν οι γάμπες μου» είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.