Βέφα: Το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία είναι για τον... Τσίπρα

12.02.2015
Μία μέρα μετά το τελευταίο «αντίο» στην κόρη της, Αγγελική που έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και η Βέφα Αλεξιάδου έστειλε το πρώτο μήνυμα της μέσα από το λογαριασμό της στο facebook.

Κι αν το πρώτο μήνυμα της μετά την είδηση θανάτου της 54χρονης κόρης της, όπου ζητούσε από τον κόσμο να της μιλούν για άσχετα από το πένθος θέματα, προκάλεσε μία έκπληξη, πού να δεις τι έγινε με το πρώτο μετά την κηδεία.

Η Βεφα ανέβασε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να κρατά στην αγκαλιά του την Ελλάδα που έχει καταρρεύσει από τη λιτότητα και να μιλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η μαγείρισσα συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία με το σχόλιο: «Έλληνες Ελληνίδες ας ενώσουμε τη φωνή μας όλοι-ες μαζί και ας βροντοφωνάξουμε στους δανειστές μας, ότι για να τους εξοφλήσουμε το χρέος πρέπει να είμαστε ζωντανοί!!! Πρέπει να επιζήσουμε!!!».

Στο μεταξύ, απάντησε και σε μια φίλη της που της έγραψε λόγια παρηγοριάς για το πένθος της. «Ευχαριστώ για το αισιόδοξο μήνυμα Κυριακή. Αντλώ δύναμη».