Οργιάζουν οι φήμες για Γερμανού: Βγαίνει με επιχειρηματία;

26.03.2015
Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες μέρες που θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να βγαίνει με 40χρονο επιχειρηματία!

Με την απορία «νέο φλερτ για τη Ναταλία Γερμανού;» μέσα από το προσωπικό του blog, ο Νίκος Γεωργιάδης «άναψε» φωτιές. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που έχει φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια, έγραψε: « Έτσι ακούγεται και αν είναι αλήθεια (σφίγγα η ίδια πάντως), τον εγκρίνω.... μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ούτε καλλιτέχνης, ούτε social climber, ούτε πιτσιρικάς... Πάντως όχι δεν είναι ο Ηλίας Βρεττός, όπως ακούστηκε. Δεν έχει νόημα να γυρνάμε πίσω στα παλιά, παρά μόνο αν μιλάμε για σχέσεις ζωής»!

Το επίμαχο δημοσίευμα σχολίασαν – πού αλλού; - στο Πρωινό, την Τετάρτη (25/3). Η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στο νέο φλερτ της Ναταλίας, προκαλώντας την οργή(!) του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ετούτη τη φορά υπερασπίστηκε με πάθος την Γερμανού, διαψεύδοντας τις φήμες! «Η Ναταλία Γερμανού είναι μία ώριμη σοβαρή κατ’ εμέ γυναίκα. Δεν νομίζω να παιδιαρίζει, να πάει από τον έναν στον άλλον. Μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, να βγαίνει να τρώει… δε νομίζω να έχει σχέση όμως!» είπε.

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη υπέθεσε ότι ο επιχειρηματίας μπορεί να ήθελε τη Ναταλία πριν χωρίσει και τώρα που είναι διαθέσιμη να βρήκε την ευκαιρία να την διεκδικήσει! Και οι υποθέσεις της έκαναν έξαλλο το σύζυγο: «Ναι και η Ναταλία είναι το κοριτσάκι που έπεσε!».