Απίστευτη αποκάλυψη: Η Ελένη δεν ήθελε παιδί του Παντζόπουλου!

10.06.2015
Κάνε φίλη να δεις καλό, ταιριάζει στην περίπτωση της Χριστίνας Πολίτη, η οποία αν και φιλενάδα με την Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να βγάλει στη φόρα προσωπικές τους κουβέντες.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προχώρησε και σε προσωπικά συμπεράσματα, που δεν τα λες και ιδιαίτερα κολακευτικά για τη Μενεγάκη. Τι είπε η Πολίτη στον "αέρα" του Mega Με ΜΙΑ που προκάλεσε αίσθηση; Η Ελένη ήθελε, λέει, τον Μάκη Παντζόπουλο μόνο για εραστή και όχι να κάνει παιδί μαζί του!!!!

Με αφορμή τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με το σύντροφό της στο περιοδικό ΟΚ!, όπου είναι αγκαλιασμένοι στη μέση του δρόμου, η παρέα του πρωινού σχολίασε τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και πως είναι ο 46χρονος επιχειρηματίας με τα παιδιά της. Και τότε η Πολίτη έκανε την αποκάλυψη.


«Στην αρχή της έλεγα εγώ κάνε του ένα παιδάκι...» ανέφερε αρχικά. Και πρόσθεσε ότι η Ελένη της έλεγε: «Άπαπα ούτε να το σκέφτομαι, έχω τρία παιδιά». Και ολοκλήρωσε η Πολίτη με το συμπέρασμα της: "Ήθελε να τον έχει σαν εραστή. Τον έβλεπε αλλιώς. Και ξαφνικά είδες πως συνδύασε την οικογένεια...."