Ελένη - Ματέο: Όλη η αλήθεια για τη μετακόμιση τους!

15.06.2015
Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο από επίσκεψη τους σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο.

Μάλιστα, οι επισκέψεις αυτές και τα πλάνα του ζεύγους με τα σχέδια ανά χείρας, πυροδότησαν τις φήμες για το μέλλον της έπαυλης στα Μελίσσια, που βρίσκεται στο επίκεντρο της άγριας δικαστικής διαμάχης της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο.

Τα σενάρια πολλά. Ένα θέλει το ζευγάρι με τα παιδιά να μετακομίζει και να χτίζει δικό του σπίτι. Άλλο θέλει να ανακαινίζει είτε το σπίτι του Παντζόπουλου στην Εκάλη είτε της Ελένης στο Κεφαλάρι. Κι ένα άλλο θέλει το ζεύγος να μένει τελικά στην έπαυλη των Μελισσίων, την οποία και θα ανακαινίσει. Και αυτή είναι μια μεγάλη ανατροπή.

Αλλά ως φαίνεται, το τελευταίο σενάριο δεν ισχύει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της real life, το ζευγάρι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον αρχιτέκτονα για την ανακαίνιση της μονοκατοικίας του 46χρονου επιχειρηματία, στην Εκάλη. Σε αυτήν έμενε πριν γνωρίσει τη Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η βίλα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και το ζευγάρι θέλει να την ανακαινίσει ώστε να γίνει λειτουργική, σύγχρονη και με ανέσεις. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σκοπεύουν να μετακομίσουν εκεί.