Καινούργιου: Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς (φωτο)

15.06.2015
Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Γεωργιάδης ως καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε «καρφώσει» την Κατερίνα Καινούργιου για τα ρετούς που της έκαναν στο παρελθόν.

Η ίδια μέσα από την εκπομπή της είχε προκαλέσει τα περιοδικά να την βγάλουν με μαγιό, χωρίς ρετούς. Σε διαφημιστικές καμπάνιες, πάντως, όπου πρωταγωνιστεί, γίνεται στο κορμάκι της του… ρετούς το πανηγύρι!

Αλλά να που έρχεται το Κατερινιώ και κάνει τη μεγάλη ανατροπή. «Ανεβάζει» η ίδια φωτογραφίες της στα social media, χωρίς ρετούς και φίλτρα!!! Ω ναι το τόλμησε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Καινούργιου βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για μπάνιο με φίλες της και για ακόμα μία φορά έβαλε «καυτό» ολόσωμο μαγιό.

Στη συνέχεια, πόζαρε στο φακό πότε μόνη της και πότε με τις φιλενάδες της και ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες, στο Instagram στέλνοντας φιλί στους διαδικτυακούς της φίλους. Και κρίνοντας τις φωτογραφίες της που είναι κομμάτι ρετουσαρισμένες, έχουμε να πούμε ότι δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Εξάλλου, η Κατερίνα τον τελευταίο καιρό γυμνάζεται εντατικά.