Ελένη - Ματέο: Σε βάφτιση η πρώτη επίσημη έξοδος τους (φωτο)

17.06.2015
Κατά την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο, πριν τρεις μήνες περίπου, ο Ματέο Παντζόπουλος στεκόταν δίπλα της.

Κι εκείνη ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζεύγους. Πρόσφατα είχαμε μία παπαράτσι εμφάνιση τους έξω από τις εγκαταστάσεις του Alpha, για να έρθει τώρα η πρώτη και πιο... επίσημη εμφάνιση πεθαίνεις, εμφάνιση τους σε κοινωνική εκδήλωση.

Για την ακρίβεια, η Ελένη μετά από πέντε χρόνια και τον ερχομό της κόρης τους, πηγαίνει σε βάφτιση (που ξέρει ότι θα υπάρχουν φωτογράφοι) με το σύντροφό της. Αλλά βλέπεις, βάφτισε το δεύτερο γιο του ο Γρηγόρης Γκουντάρας και το ζευγάρι δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει.

Και, όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να στηθούν και να ποζάρουν στο φακό. Γενικά, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικό, με την Ελένη να αγκαλιάζει και να χαϊδεύει τρυφερά τον αγαπημένο της. Μεγάλος έρωτας λέμε και τον επιβεβαίωσαν και στο Πρωινό, όπου η Σάσα η Σταμάτη αποκάλυψε ότι ακόμη και έξω, ο ένας ορμάει στον άλλον!

Το ζευγάρι συνόδευσαν στη βάφτιση οι δύο μεγαλύτερες κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια. Ο μικρούλης πήρε το όνομα Μάρκος, ενώ το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Στη βάφτιση εκτός από την Ελένη και τον Παντζόπουλο, βρέθηκε και όλη η ομάδα της εκπομπής του Alpha!

Πηγή: ΟΚ