Έξαλλη η οικογένεια της Κατερίνας Καμπανέλη με Λιάγκα!

17.06.2015
Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη μεγάλη ανατροπή στον ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, όπου αποχώρησε ο Άκης Παναγιωτίδης και πέρασε στον τελικό η Κατερίνα Καμπανέλη, έχουν κάνει έξαλλη την οικογένεια της.

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ο παρουσιαστής πήρε κομμάτι πατριωτικά την αποχώρηση του Άκη και δε δίστασε μέσα από το Πρωινό να τα χώσει εμμέσως στον Stavento για τον τρόπο που ψήφισε στον ημιτελικό.

Και πάνω στο ξέσπασμα του, όπου προέτρεπε τους συνεργάτες του στο Voice να μιλήσουν… «γ@μω την π@@τανα του», η μπάλα πήρε και τη μικρή Κατερίνα, για την οποία υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να περάσει στον τελικό.

«Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπερομάδα και πας με το Κατερινάκι, που μια χαρά γλυκό είναι, στον τελικό; Ξέρω εγώ; Από την ομάδα του Stavento η καλύτερη ήταν η Κατερίνα;», είπε μεταξύ άλλων.

Και τα σχόλια αυτά, λογικό κι επόμενο ήταν να προκαλέσουν τον εκνευρισμό της οικογένειας της παίκτριας. Ο αδελφός της, Τίμης Καμπανέλης υποστήριξε στην εκπομπή ΜΙΑ, ότι ο Λιάγκας έβγαλε κακία για την αδερφή του και το πρόβλημα του παρουσιαστή είναι προσωπικό!

«Αν έλεγε και για την άλλη κοπέλα, την Βιλανίδη ή τον Ανδρέα θα έλεγα “ναι είναι αυτό”, δηλαδή επειδή είναι η συσπείρωση όλων των Κυπρίων μαζί. Δεν είναι αυτό. Είναι προσωπικό με την Κατερίνα και γι’ αυτό με στεναχωρεί, δεν ξέρω τι του έχει κάνει το κοριτσάκι. Είναι ένας αξιόλογος δημοσιογράφος, τόσα χρόνια στο χώρο και φέρθηκε πολύ αντιεπαγγελματικά. Τέτοια συμπεριφορά από τον παρουσιαστή... Έχει βγάλει πολύ πικρία ο Λιάγκας και δεν ξέρω το γιατί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός της.

Και κατέληξε:

«Ο Λιάγκας ήθελε να πει ότι η αδελφή μου δεν ήταν τόσο καλή όσο ο Άκης Παναγιωτίδης και άλλοι που αποχώρησαν από το παιχνίδι… Αν τον έβλεπα, θα του έλεγα ως άνδρα προς άνδρα “ρε φίλε, τι σου έχει κάνει το κοριτσάκι;”».