Φαίη Σκορδά: «Η φετινή χρονιά δεν ήταν εύκολη» [vds]

17.06.2015
Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη στο «Όλα ΜΠΙΠ» χθες βράδυ και μεταξύ όλων όσων συζήτησαν ήταν η μάχη της πρωινής ζώνης που στην αρχή ευνοούσε το Μάρκο Σεφερλή, αλλά στη συνέχεια το δίδυμο Λιάγκας- Σκορδά κι είπε:

«Δεν ήταν εύκολη χρονιά, εγώ είμαι ειλικρινής πάντα, πραγματικά δεν ήταν εύκολη, καμία χρονιά δεν είναι εύκολη όταν έχουμε να κάνουμε με ζωντανό πρόγραμμα. Η φετινή δεν ήταν εύκολη. Τώρα που τελειώνει συνειδητοποιώ πόσο δύσκολη ήταν. Στις αρχές υπήρχε μεγάλη διαφορά στα νούμερα, αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ το έπαιρνα πιο πολύ στην πλάκα, δηλαδή γελούσαμε με τον Γιώργο. Εκείνη την ώρα εγώ δε συνειδητοποιούσα ότι όντως οι διαφορές ήταν τόσο μεγάλες. Άλλα έλεγα ότι για μένα είναι η καλύτερή μου χρονιά στο πρωινό και το πίστευα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό η Φαίη ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι πολύ αυστηρή στη δουλειά και η λογική μας είναι ότι εμείς κοιτάμε την εκπομπή μας ό,τι και να υπάρχει απέναντι και θέλουμε πραγματικά να υπάρχουν ζώνες και να γίνονται εκπομπές. Γιατί άμα μείνουμε μόνοι μας, σε όποιο κανάλι και αν δουλεύεις, αν είσαι μόνος σου και δεν υπάρχουν ανταγωνιστές γιατί να σε κρατήσουν;»

«Κάθε καλοκαίρι είμαστε πάντα στη θέση δηλαδή κι ανθρώπινα και μόνο από την περιέργεια την τηλεοπτική να πεις τι θα έχει απέναντι.

Για την τηλεοπτική πρόταση δε που ανέφερε ο Γιώργος κάποια στιγμή ότι δέχτηκαν διευκρίνισε:

«Ο Γιώργος είχε μια πάρα πολύ καλή πρόταση, δεν το είπε γιατί θα ήταν πάρα πολύ φτηνό. Το να το λέω γιατί διαπραγματεύομαι, το θεωρώ πολύ φτηνό. Το είπε γιατί έχουμε ήδη υπογράψει στον ΑΝΤ1, δεν είχε να εκβιάσει κάποιον».