Γκαγκάκη: Απίστευτες αποκαλύψεις για Μελέτη!

17.06.2015
Καλεσμένη στο ΟΛΑ Μπιμπ ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η απερχόμενη διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της

με τα πρόσωπα του καναλιού, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το παρασκήνιο με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν αντικατέστησε την Ελένη Μενεγάκη, στον Πρωινό Καφέ.

«Θεωρώ ότι το σύστημα ήταν πρόβλημα στην Ελεονώρα. Αυτό που συνέβαινε στην Ελεονώρα εκείνη την περίοδο -με εμένα να έχω παίξει σημαντικό ρόλο - ήταν λίγο άγριο. Δεν ξέρω αν άλλος, με διαφορετικό χαρακτήρα και οικογενειακό περιβάλλον, ήταν πιο σκληρός, αλλά θυμάμαι να την παίρνω και να πηγαίνουμε σβάρνα στα μπουζούκια για να γνωρίσει ανθρώπους. Της έλεγα τι να φοράει και τι να λέει. Το πρόγραμμα που της είχα βάλει ήταν εκτός ελέγχου» παραδέχτηκε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Και παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να δημιουργήσει τη «νέα Μενεγάκη» με την Ελεονώρα!

«Νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπός. Δεν το είχα ως κατεύθυνση, αλλά εκείνη την εποχή όταν έλεγες πρωινό και ΑΝΤ1, έλεγες αυτό. Θυμάμαι να με παίρνει τηλέφωνο έξω από μαγαζί και να μου λέει ότι είναι η Μενεγάκη μέσα και να της λέω από πού να μπει. Τρελά πράγματα. Ψυχαναγκαστικά πράγματα», αποκάλυψε.

Για το δίδυμο Χρήστου Φερεντίνου – Σίσσυ Χρηστίδου είπε:

«Έχει υπάρχει περίοδος με πρωινά που μετά από κάποια στιγμή έλεγα ότι δεν σώζεται. Δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους να τα βρούνε μεταξύ τους. Ο Φερεντίνος με την Χρηστίδου ήταν κάτι που δεν το σώσανε μεταξύ τους, δεν υπήρχε τρόπος. Ο ΑΝΤ1 είχε μια πρωινή ζώνη σταθερή και συμπαγή που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα άλλαζε μέσα σε μια χρονιά τα πρόσωπα».