Ουγγαρέζος - Πετρετζίκης: Δυο ξένοι στο πλατό του Mega Με ΜΙΑ

17.06.2015
Καλεσμένος στο Mega Με ΜΙΑ ήταν την Τετάρτη ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος επέστρεψε στα παλιά του λημέρια μετά από πολύ καιρό.

Και δεν είναι αυτό που μας κέντρισε την προσοχή με τον καλεσμένο της εκπομπής, αλλά το γεγονός ότι στο ίδιο πλατό βρισκόταν και ο πάλαι ποτέ φίλος του, Δημήτρης Ουγγαρέζος.

[πριν λίγες μέρες, ο Δημητρός είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι δε μιλάνε με τον Ακη, εξηγώντας πώς επήλθε το τέλος της φιλίας τους. «Δε συνέβη κάτι τραγικό, δε σκοτωθήκαμε, ούτε παρεξηγηθήκαμε για κάτι σοβαρό. Απλά μία μέρα χαθήκαμε. Με τον Άκη ήμασταν κοντά ένα διάστημα, έγινε ένα μπραφ που λέμε, αλλά να που αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε και τόσο» είχε πει. Και είχε προσθέσει ότι ο Άκης δε μπήκε ποτέ στην καρδιά του!

Αλλά να που το πρωί της Τετάρτης, ο Ουγγαρέζος ήταν εκείνος που δε μπήκε στο πλατό της εκπομπής, όταν στην κουζίνα βρέθηκε ο Πετρετζίκης. Ο Άκης έφτιαξε ένα υπέροχο γλυκό, έχοντας δίπλα του ως βοηθό τον Μάρκο Σεφερλή. Μόλις τελείωσε, σύσσωμη η παρέα εισέβαλλε στην κουζίνα για να δοκιμάσει το γλυκό. Αλλά μόνο ένας έλειπε και αυτός ήταν ο Ουγγαρέζος!!! Και μπορεί η απουσία να ήταν τυχαία, μπορεί και όχι, αποδεικνύοντας πλέον με τον καλύτερο τρόπο ότι οι δυο τους δεν έχουν ουδεμία πλέον σχέση κι επαφή!