Απίστευτη εξέλιξη: Η Ναταλία τα "βάζει" με τη Μενεγάκη!

18.06.2015
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Ναταλία Γερμανού και για ακόμα μία φορά έδωσε... ειδήσεις. Εξάλλου, είναι από τα λίγα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και μιλάνε ανοιχτά για όλα.

Έτσι, η παρουσιάστρια μίλησε για τα λάθη της στην τηλέοραση, για την εκπομπή "Η Γερμανού ξανάρχεται" κάνοντας μάλιστα τη σκληρή αυτοκριτική της, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Κι εκεί έπεσε η είδηση - "μπόμπα": του χρόνου η Ναταλία θα είναι η μεγάλη αντίπαλος της Ελένης Μενεγάκη!

Η Μαρία Μπεκατώρου τη ρώτησε αν ισχύει η φήμη ότι θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Epsilon από Σεπτέμβριο κι εκείνη το παραδέχτηκε. Όπως εξήγησε θα είναι τρίωρη ζωντανή εκπομπή, που θα ξεκινάει στη 1 και θα τελειώνει στις 4. Όταν ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε ότι θα τα βάλει με τη Μενεγάκη, η Γερμανού είπε : "Τι να τα βάλω, η Ελένη είναι η Ελένη".

Ωστόσο, η ίδια είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και θα ήθελε να ξεκινούσε τώρα κιόλας. Εξάλλου, είναι η πρώτη φορά που θα κάνει καθημερινό ζωντανό, ενώ αποκάλυψε ότι η εκπομπή θα είναι κάτι σαν το "Μες στην καλή χαρά".