Καύσωνας: Οι παρουσιάστριες πέταξαν τα στήθια έξω

18.06.2015
Έπιασαν οι ζέστες επιτέλους και φαίνεται σαν αυτόν τον καύσωνα να περίμεναν οι παρουσιάστριες της ελληνικής τιβί για να δείξουν μπούστο!

Από ποια να ξεκινήσεις; Από την Φαίη Σκορδά που στις εκπομπές του Πρωινό που μεταδίδονται από την Κυλλήνη, φορά μόνο το μαγιό της και κάποια αραχνοΰφαντα φορεματάκια από πάνω που αφήνουν ακάλυπτο το ντεκολτέ;

Να πάμε στη Σάσα Σταμάτη που το αβησσαλέο ντεκολτέ της τις ημέρες αυτές βγάζει μάτι;; Στήθος δεν βάζει μέσα η Σάσα και το χαίρεται όσο τίποτα.

Το ίδιο σέξι εμφανίστηκε χτες και η Ελένη Μενεγάκη. Βγήκε και το Λενιώ από το πλατό και το μπούστο έβγαζε μάτι, σε βαθμό που μέχρι και το σουτιέν το είδαμε.

Το καλύτερο στο φυλάω για το τέλος! Μέχρι κι ο Λιάγκας φόρεσε εφέτο μαγιό και βγήκε στην τιβί. Το αγόρι αδυνάτισε εφέτος και δεν ντράπηκε μέχρι και aqua aerobic να κάνει on camera.

Kι αν το πιστεύεις, και θα κλείσω με αυτό, η πιο σεμνή απ'όλες αποδείχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που στις εμφανίσεις της στη Ρόδο κλειστό το είχε το ντεκολτέ, παρά τα 26 της χρόνια.