Ξέσπασε ο Λιάγκας εναντίον Γερμανού - Αρναούτογλου

18.06.2015
Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τετάρτης (17/6) η Ναταλία Γερμανού και αίσθηση προκάλεσε η αυτοκριτική που έκανε για την εκπομπή της, "Η Γερμανού ξανάρχεται"

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι δεν ήταν η καλύτερη της στιγμή τηλεοπτικά, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ατάκα της ότι όταν βγαίνεις με γάντια του μποξ, και κάνεις αγιογραφίες στους καλεσμένους, απογοητεύεις τον κόσμο. Κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μεταξύ μας βρήκε την ευκαιρία να "σφάξει" με το γάντι τη Ναταλία.

Ωστόσο, της είπε ότι για τον ίδιο είναι η καλύτερη παρουσιάστρια της τιβί, μία ατάκα που έβγαλε από τα ρούχα του τον Γιώργο Λιάγκα! (Εμ, υπάρχει και η Φαίη η Σκορδά βλέπεις). Στο Πρωινό σχολίασαν τον επίμαχο διάλογο Αρναούτογλου - Γερμανού και ο Λιάγκας τους τα "έχωσε".



«Όλο αυτό το υπερβολικό πράγμα που μόλις εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας, το θεωρώ υπερβολικό και από τις δύο πλευρές. Για τον φίλο μου τον Γρηγόρη, υπερβολή μεγάλη να θεωρεί ότι η Ναταλία ήταν η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά η δικιά μου γνώμη είναι ότι δεν είναι η καλύτερη», είπε αρκετά εκνευρισμένος.

Και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι η περσινή εκπομπή ήταν και για πέταμα όπως την έβγαλε και η Ναταλία λάθος. Καταρχήν είναι λάθος να λες "δεν ασχολήθηκα εγώ", δεν σε τιμά. Παιδιά, έκανε πολύ αιχμηρές ερωτήσεις η Ναταλία, μην τρελαίνεστε! Η Ναταλία έχει απέναντι τη Βάνα Μπάρμπα και της είπε αν πέθανε στα χέρια της γνωστός επιχειρηματίας! Αυτός είναι ένας αστικός μύθος ή μια αλήθεια που εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ! Η Ναταλία τόλμησε και το είπε. Άρα μη λέμε ότι η Ναταλία δεν έκανε καλές ερωτήσεις. Για μένα δεν ήταν μια εκπομπή που δεν πήγε. Πήγε μια χαρά, δεν έσκισε. Κάποιες φορές έκανε και μεγαλύτερα νούμερα από τα Καρντάσιανς. Εγώ την αγαπάω, τη θεεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια και μια χαρά θα σταθεί εκεί στο 13:00 - 16:00 στο E TV».

Πάνω στην κουβέντα, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι Γερμανού και Αρναούτογλου πέρυσι είχαν την ίδια "κλείστρα" (τον άνθρωπο δηλαδή που κλείνει τους καλεσμένους) και ήταν στα μαχαίρια για τους καλεσμένους που είχαν!