Μαστοράκης: Απίστευτο άδειασμα στη Μανωλίδου - Η θέση του Λιάγκα

19.06.2015
Καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή του Star βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά τις απέρριψε.

Και ανάμεσα σε αυτές ήταν η πρόταση, όπως είπε, να παρουσιάσει το "Αργά", το οποίο παρουσιάσε το χειμώνα ο Θοδωρής Αθερίδης. Και βγήκε αμέσως ο Νίκος Μαστοράκης και όχι μόνο απάντησε στη Μανωλίδου, αλλά την "άδειασε", κατηγορώντας την εμμέσως πλην σαφώς ότι λέει ψέματα! Ή τα βλέπει όλα στο όνειρό της!!!!

«Άκουσα την κυρία Μανωλίδου να λέει ότι της προτάθηκε να κάνει το "Αργά" και επειδή ο μόνος που μπορεί να κάνει προτάσεις για την εκπομπή είμαι εγώ, πιστεύω ότι η κυρία Μανωλίδου το ονειρεύτηκε, ή της έκανε κάποια καλόπιστη φάρσα ο Μητσικώστας. Άλλωστε στο "Αργά" παρουσιαστή είχαμε από την πρώτη στιγμή τον Θοδωρή και λόγω χαμηλού προϋπολογισμού δεν χρειαστήκαμε διευθυντή ορχήστρας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαστοράκη.

Το "άδειασμα" έπαιξε την Παρασκευή (19/6) στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι φίλος με τον Μαστοράκη και συνεργάτης στο ραδιόφωνο με την Μανωλίδου, δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Τη γλέντησε λίγο ο Μαστοράκης!», είπε. Και πρόσθεσε: «Εδώ είναι ή ψεύτρα η Μανωλίδου ή ψεύτης ο Μαστοράκης! Δεν παίρνω θέση, αλλά κάποιος λέει ψέματα»!