Game of Thrones: Είδες το σώμα της γυμνής Σέρσεϊ, δες και το πρόσωπο [photos]

19.06.2015
Μπορεί η πιο σοκαριστική σκηνή στο φινάλε του Game of Thrones να ήταν η δολοφονία του Τζον Σνόου, όμως, η πιο σκληρή σκηνή ήταν αναμφίβολα ο γύρος της ντροπής της Σέρσεϊ Λάνιστερ, την οποία υποδύεται η 41χρονη Λένα Χίντεϊ.

Ωστόσο, επειδή την περίοδο των γυρισμάτων η ηθοποιός ήταν έγκυος, ενώ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια ντρεπόταν να περπατήσει μπροστά σε τόσα άτομα γυμνή κι ήθελε να επικεντρώσει στις εκφράσεις του προσώπου, οι παραγωγοί της σειράς επιστράτευσαν double stunt, την οποία και τώρα μπορούμε να δούμε… ολόκληρη.

Τη λένε Ρεμπέκα Βαν Κλιβ, είναι 27 χρόνων κι επιλέχθηκε μεταξύ 1.000 υποψηφίων. «Ήταν μια από τις πιο τρομακτικές, αλλά και πιο υπέροχες εμπειρίες της ζωής μου» δηλώνει η ίδια στο Entertainment Weekly. «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα γύρισμα στο Ντουμπράβνικ γυμνή, ενώ δεκάδες άνθρωποι θα μου πετούσαν φαγητά, όμως ούτως ή άλλως ήταν εκπληκτικό».

Αποκάλυψε ότι η συνεργασία της με την Χίντεϊ ήταν άψογη κι η ηθοποιός την καθοδηγούσε συνεχώς για το τι σκέφτεται το κάθε δευτερόλεπτο και ποιες κινήσεις κάνει, ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Πώς της φάνηκε το τελικό αποτέλεσμα; «Σουρεαλιστικό και πλημμυρισμένο από συναίσθημα». Μέχρι στιγμής το όνομά της ήταν επτασφράγιστο μυστικό, ούτε οι γονείς ή οι φίλοι της δεν ήξεραν για τη συμμετοχή της στη σειρά, αλλά αυτό άλλαξε τώρα.