Αυτή και αν θα είναι η μετακίνηση- βόμβα... Epsilon καλεί Ελένη

23.09.2015
Το Epsilon έχει κατορθώσει μέσα σε δύο χρόνια να συγκεντρώσει παρουσιαστές πρώτης γραμμής στο ανθρώπινο δυναμικό του με αποτέλεσμα να ανεβαίνει συνεχώς στους πίνακες τηλεθέασης και να ανταγωνίζεται ορισμένες φορές στα ίσια τα μεγάλα κανάλια.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, ο εμπορικός διευθυντής του καναλιού και παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», Μένιος Φουρθιώτης μίλησε για το πρότυπό του, την Ελένη Μενεγάκη, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να ερχόταν και εκείνη στο Epsilon.

«Είναι μεγάλο τηλεοπτικό κεφάλαιο η Ελένη Μενεγάκη. Σαφώς και αποτελεί πρότυπο, όπως κι άλλοι παρουσιαστές. Μου έχει διδάξει, δίχως να το γνωρίζει, πολλά πράγματα, όχι τόσο στον τρόπο παρουσίασης, όσο στον τρόπο διαχείρισης καταστάσεων. Κι εκεί είναι μεγάλο «σχολείο». Δεν απαντά, δεν επικρίνει, δεν «πατάει» επί πτωμάτων. Και μιλάμε για το πλέον αναγνωρίσιμο τηλεοπτικό πρόσωπο στην Ελλάδα».

Τι θαυμάζει σε εκείνη;

«Τον τρόπο που διαχειρίζεται οτιδήποτε την αφορά. Με αποτέλεσμα να έχει κάνει όλους τους «εχθρούς», που επί χρόνια την «πολεμούσαν», να γίνουν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της. Κι αυτό επιτυγχάνεται με την αλήθεια που βγάζει. Γι’ αυτό είναι η Ελένη όλων μας».

Τέλος, στην ερώτηση εάν θα ήταν πρόκληση για εκείνον να την πείσει να έρθει στο «Ε» όταν λήξει το συμβόλαιό της με τον Alpha, ο Φουρθιώτης απάντησε:

«Πρόκληση για μένα είναι να εξακολουθώ να συνεργάζομαι με τις καλύτερες και τους καλύτερους. Πρόκληση είναι να μεγαλώσει και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το «Ε». Πρόκληση είναι να είμαστε έτοιμοι να «τρέξουμε» ακόμα πιο δυνατά στον τηλεοπτικό στίβο. Και πού ξέρετε; Στην καλύτερη ομάδα, πάντα υπάρχει χώρος για μια καταπληκτική παρουσιάστρια».