Θα σου φτιάξει τη μέρα: Ο Γκλέτσος σπάει τραπέζια & χορεύει ζεμπέκικο (vds)

10.11.2015
Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο είχε το περασμένο Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή, "Στην υγειά σας". Και ανάμεσα στους καλεσμενους ήταν και ο μαυροφορεμένος Απόστολος Γκλέτσος. Και ήρθε η στιγμή, που ο δήμαρχος της Στυλίδας "κυριεύτηκε" από τη μουσική, με αποτέλεσμα να κάνει τις... ζημιές του!

Το τραγούδι «Ο κυρ-Θάνος πέθανε» συγκίνησε τον δήμαρχο Απόστολο, ο οποίος αναποδογύρισε το τραπέζι που ήταν μπροστά του, ενώ έδωσε ρέστα, όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης τον κάλεσε να χορέψει το τραγούδι «Γερακίνας γιος». Και τα δύο βίντεο με τις "ζημιές" του Γκλέτσου, τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral, ενώ τα σχόλια ειδικά για τη ζεμπεκιά του, δίνουν και παίρνουν.

Εξάλλου, το ζεμπέκικο είναι η αδυναμία του δήμαρχου, και κάθε φορά που το σηκώνει η περίσταση, τις ρίχνει τις αντρίκιες γυροβολιές του. Και κάνει πάντα θραύση. Ωστόσο, ετούτη τη φορά, λίγο το τραγούδι, λίγο ο Μαργαρίτης, λίγο η παρέα, ο Απόστολος έδωσε ρέστα.

Και οι "ζημιές" συνεχίστηκαν, όταμ ακούστηκαν οι πρώτες πενιές από το τραγούδι «ο κυρ-Θάνος πέθανε». Ο Γκλέτσος δε μπόρεσε να συγκρατηθεί. και αναποδογύρισε χωρίς δεύτερη σκέψη το τραπέζι που ήταν μπροστά του. Στη συνέχεια, έκανε απίστευτο νόημα στον Παπαδόπουλο να έρθει στην πίστα και να χορέψει, ενώ ο ίδιος γονατιστός χτυπούσε παλαμάκια.